Pagina's

woensdag 8 juli 2020

Zomers kadoosje met beschrijving


Hallootjes!



Dat is lang geleden. Bijna 2 maanden zie ik. Met mij alles goed hoor. Met jullie ook? Laat eens wat van je horen hieronder in de reacties, dat vind ik leuk. (-;






Het is een vreemde tijd geweest (en nog) de afgelopen maanden. Natuurlijk is daar Corona met al haar beperkingen, maar ook het stoppen als Stampin' Up! demonstratrice en de vrije tijd die ik daardoor ineens kreeg, was best verwarrend. Ik moet alles nog een beetje een plaatsje weten te geven en ben een beetje zoekende wat ik nu precies wil gaan doen. In het bijhouden van dit blog had ik mede door het vele mooie weer gewoon even geen zin (zo, dat is er uit). Wel kon je al mijn creaties blijven zien op mijn Creatieve Facebook Pagina en mijn Instagram Account. Want creatief dat ben ik zeker nog wel geweest. Wil je niets missen volg me dan daar. Dat vind ik óók erg leuk. (-;






Hoe het ook zij, gisteren had ik voor het eerst sinds maaaanden weer eens een knutseldate. Ha, had ik eindelijk weer eens een reden om wat kleine kadootjes in elkaar te flansen! Ik wilde graag iets zomers maken, dus ging op zoek naar iets geschikts om in te pakken. Dan is de Action natuurlijk The Place To Be. Ik kocht een doosje met daarin een leuke ijsblokjes vorm van een citroen/limoen, die je dan ook nog aan een steeltje kunt doen om in je glas te zetten. Zomerser gaat het niet worden toch?



Eerste maakte ik zelf designpapier door een wit vel te bestempelen met de citroen/limoen stempeltjes uit de Cute Fruit stempelset van Stampin' Up! (Ja hoor, ik gebruik nog steeds SU stempels.) Met het Envelope Punch Board maakte ik er een doosje omheen.






Ik gebruikte de kleur Granny Apple Green. De schil van de limoen drukte ik gewoon af en de binnenzijde stempelde ik eerst een keer op een kladblaadje af, zodat de kleur minder intens werd.






Mocht je het leuk vinden om het kadoosje na te maken; dat mag. Misschien nog leuk als bedankje voor de juf of meester? Ik geef de maten even:



Papier: 27,4 x 27,4 cm
Ponsen en rillen op: 14,6 en 17,7 cm






De kaart is
- Granny Apple Green cardstock van 16,2 x 9,4 cm en
- Whisper White van 15,7 x 8,9 cm.
Deze plakte ik op met dimensionals, zodat ik het zwarte touw voor de sluiting er onderdoor kon laten gaan.





De knutseldate was weer als vanouds gezellig.





We hebben veel gekletst en gelachen.....






En NIETS geknutseld. LOL (((-:


Dat was het voor vandaag. Ik ga proberen om een volgende bericht niet zo lang op zich te laten wachten.


U zijt gegroet,
Margriet

6 opmerkingen:

Anneke Keizerwaard zei

Wat een leuk idee voor een klein kadootje.
Gr. Anneke

Hermien zei

Een prachtig zomers doosje Margriet.

Groetjes Hermien

Je@net zei

Wat een leuke zomerse doosjes, Margriet!

Durvina zei

Wat een leuk doosje!!
Leuk zo'n knutsel date ;)

liefs, Durvina

Ina ( Frysk Famke ) zei

Hoi Margriet,

Fijn om hier weer wat van je te zien, heb geen FB en Instagram..ja ja
ze bestaan.

Prachtig doosje heb je gemaakt, lekker kleurrijk en vrolijk.

Groetnis fan Ina

Nicole Parmentier zei

Gezellig om weer wat van je te zien! Ik ben niet zo van de socials, die kosten me vaak teveel tijd maar vind het heel leuk om weer een blogpost van je te lezen. Deze doosjes zijn super s'zomers, heel erg leuk. Nu maar hopen dat ook de zon zich gaat laten zien anders blijven die ijsblokjes ook maar in de vriezer liggen..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...