Pagina's

woensdag 14 oktober 2020

Luxe kerstkaart

 

Hoi hoi,

 

Nog maar 72 dagen tot aan kerst...  Ik ben heel benieuwd hoe kerst er dit jaar gaat uitzien. Als iedereen zich nú aan de regels houdt, dan kunnen we straks misschien wel met meer dan 4 personen aan de kerst-dish zitten. Ik doe in ieder geval mijn uiterste best!


Wij hebben 14 dagen in zelf-quarantaine gezeten, omdat onze thuis-wonende zoon corona had. Gelukkig maar met milde klachten en hij is inmiddels weer zo-goed-als opgeknapt. Frank en ik zijn met de schrik vrijgekomen. Ik vind het heel opmerkelijk... 


Hoe dan ook... ik heb dus heel veel tijd gehad om te knutselen en dat heb ik dan ook naar hartenlust gedaan. Op mijn Instagram en Creatieve Facebook account kon je al heel veel creaties voorbij zien komen. Zo maakte ik ook deze luxe kerstkaart.

 
Of nou ja, 'kerstkaart'..... het is meer een kerstmapje.

  

 

Met een velletje vellum op een stukje designpapier gestikt. 

Geïnspireerd door de zeer getalenteerde Jamie Pate

 

 Het papier en de paper elements kocht ik vorig jaar bij de Action.

 
De stans is van Tim Holz.


Leuk dat je kwam kijken en graag tot een volgende keer. Nu we weer in gedeeltelijke lockdown moeten, zal ik vast vaker bloggen.


Groetjes en blijf gezond!

Margriet

4 opmerkingen:

renatemijnheer@msn.com zei

Wat een leuk idee weer Margriet, zo vind ik kerstkaarten wel leuk!!Fijn dat je zoon weer opgeknaptis en jullie niet ziek zijn geworden.!! Groetjes Renate

Colien zei

Gaaf! Ik ga eens kijken of ik het idee kan liften, volgende week, herfstvakantie...
Gelukkig zijn jullie de quarantaine-tijd verder gezond doorgekomen, fijn dat Jorg alleen maar milde klachten had. Blijft een spannende tijd, als we allemaal (zo) ons best doen, moet het uiteindelijk goed gaan komen... toch?!
grtz Colien

Clarle van der Lugt zei

Hartstikke leuk Margriet. Fijn dat Jorg weer opknapt en dat jullie de dans zijn ontsprongen.

Lady Marian zei

Super!🙂

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...