Pagina's

woensdag 10 oktober 2007

Gouwe Ouwe 1Gisterenavond ben ik met mijn grote zus (oké, ik heb alleen maar grote zussen, ik bedoel de 2e (-;) naar de bios geweest naar de film Das Leben der Anderen. Een prachtige film over de Stasi in het voormalige Oost-Duitsland. Mocht je de kans hebben om de film te zien; het is zeer zeker de moeite waard.

Daarom geen tijd gehad om te scrappen. Niet dat ik dit elke avond scrap hoor (ik zou wel willen, daar niet van, maar ja, dat gaat nu eenmaal niet).

Vind het toch wel leuk om iets te laten zien. Daarom maar een "gouwe ouwe". D.w.z. een lo die ik onlangs gemaakt heb en waar ik best wel happy mee ben:Ik wil in de toekomst vaker een gouwe ouwe laten zien. Er zijn tenslotte vast mensen onder jullie die ze nog niet gezien hebben.

Voor straks welterusten en tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Margriet

Zier er super uit die blogs. Waar staat dat woord trouwens voor?
Vooral die mooie blauwe van Ivy en Frank in de stad (nog mooier dan Jan Smit). Veel plezier ermee en ik ga zeker nog eens kijken.

grtje 2e oudere "film" zus

Splashes of Pink and Mint zei

Kijk, dit zijn nou super-kleurtjes! Wat een heerlijk vrolijke l.o.!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...