Pagina's

woensdag 3 oktober 2007

Kaart gescrapt


Afgelopen zaterdag heb ik een workshop stempelen gevolgd bij De Creatie (http://www.de-creatie.nl/) in Veghel. De Creatie is momenteel mijn favoriete scrapwinkel. Aangezien ik lid ben van de Get Inspired! kit groeit mijn verzameling stempels in een rap tempo. Maar wat kan je er eigenlijk mee?? Op de workshop in ieder geval een boel ideeën opgedaan en ben thuis enthousiast aan de slag gegaan. Maandagavond heb ik o.a. deze kaart gemaakt.

2 opmerkingen:

Marjolein zei

Dat is een leuke kaart joh!! Lekker freestyle, enne, als je niet weet wat je met je stamps moet, weet ik er wel een adresje voor hoor:-)

linda loe zei

Ik vind de vogeltjes die ik steeds weer zie erg leuk..
Eneeehhh weet dat een blog verslavend is dus je bent gewaarschuwd ;-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...