Pagina's

donderdag 8 november 2007

Forever young!

Zouden we dat niet allemaal willen zijn?? Maar ach, het is waar wat ze zeggen; je bent zo jong als je jezelf voelt! Op de foto Ivy en Frank vorig jaar oktober in de Pyranha (Efteling). 4 maten cirkels geponst/gestanst en opgeplakt. Ideaal om van je restjes af te komen! Idee van 2peas afgehaald.

Zo, nu nog even duimen dat het ophoudt met regenen, want ik moet nog gaan tennissen. Fijne avond!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook al blog of lo ik niet, ik kijk regelmatig op jouw site en doe er toch ideeetjes op voor mijn kaarten. Je 'cirkel' lo is hartstikke leuk!
Groetjes, mimi

Je@net zei

He Margriet, je hebt de cirkelsmaak helemaal te pakken! Gave lootjes , deze en de vorige!

Splashes of Pink and Mint zei

Ik vind het helemaal super zo, met die circels! En aan restjes papier geen gebrek!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...