Pagina's

zondag 25 november 2007

Sneak peeks

Oooh, ik ben vandaag nog helemaal niet buiten geweest en ben me toch duf........ Vanochtend eerst lekker uitgeslapen; ik lag er vannacht pas om 3.00 uur in en de kinderen waren bij oma. Hmmmmm, wat een luxe! Of die dufheid nu komt door het niet naar buiten gaan of door het aantal drankjes dat ik gisterenavond genuttigd heb, dat weet ik niet.......

Vanmiddag tijd gemaakt voor 2 layouts. Nu ik er een baantje bij heb, heb ik natuurlijk minder tijd om te scrappen )-: Ik was wederom geïnspireerd door de lo's van Nancy. Tis helaas te donker om nog goede foto's van de lo's te maken, maar sneak peeks lukken wel. Dus ben je nieuwsgierig naar de complete layouts, dan moet je morgen even terugkomen. Fijne avond!
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...