Pagina's

vrijdag 11 januari 2008

Happy Newyear!

Afgelopen dinsdagavond heb ik voor het eerst meegedaan aan een COL (Crop OnLine) bij de Dutch Freestyle Group. De uitdaging was om een layout te maken n.a.v. 1 of 2 bestaande lo's, die de moderators hadden uitgekozen. Het was erg leuk en gezellig en wat mij betreft liep het als een trein. De foto's zijn alweer 10 jaar oud. Als journaling heb ik erbij geschreven dat Ivy dácht dat het midden in de nacht was, maar dat het eigenlijk pas een uur of acht was, hihi.
Ik heb een drukke week voor de boeg. Jorg is jarig en ik moet veel werken. Bovendien moet ik nog een kinderfeestje regelen en wil ik eigenlijk ook de zomer- en/of meivakantie geregeld hebben. Poehé, wat gaat daar veel tijd inzitten. Ben er achter gekomen dat ik (alweer) te laat ben met boeken en dat mijn 1e 50 keuzes al vol zitten! Niet normaal toch? Ik ben dus bang dat er de komende week van scrappen niet veel zal komen, helaas.

Voor nu iedereen een prettig weekend toegewenst! Groetjes, Margriet

2 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Wat een grappig verhaal! Succes met het boeken van je vakantie, hopelijk vindt je nog iets naar je zin! En ik had het je al gemailed, maar ik vind je lootje super!

Je@net zei

Leuke lo Margriet!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...