Pagina's

zondag 27 januari 2008

Naughty girl

Vanmiddag heb ik werkelijk zitten zwoegen op onderstaande layout. Man en kinderen waren niet thuis dus ik had alle tijd voor mezelf, maar het wilde maar niet lukken.

Gisterenavond zijn we naar het tonproaten bij ons het dorp geweest. We hebben vreselijk gelachen, maar misschien had ik eerder naar huis moeten gaan en het laatste drankje moeten laten staan?! Wellicht dat het scrappen vanmiddag dan beter was gelukt.....Nu zometeen nog even naar de verjaardag van mijn zwager en dan de rest van de avond pantoffeltjes aan en met een bakkie thee op de bank hangen voor Boer zoekt Vrouw!

4 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Nou, lukken of niet, ik vind 'em toch weer heel errrug leuk hoor! Lukte het bij mij maar zo als het niet lukte! Bij mij lukt op dit moment n.l. niets wat scrappen betreft. Gelukkig is er weer een col volgende week, dan "moet" ik tenminste!

Birgit zei

Je LO is heel leuk geworden! Leuk idee met die vilten rand bloemen aan de onderkant!

Je@net zei

Ziet er weer leuk uit Margriet!!

Mazina zei

Vooral die bloemetjes zijn erg lief en leuk!

groeten
Mazina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...