Pagina's

zondag 10 februari 2008

Druk, druk, druk

Druk met werken, druk met m'n gezin en druk met (leuke en minder leuke) sociale verplichtingen. Het scrappen schiet er dus een beetje bij in. Bovendien heb ik weer vreselijk last van m'n nek, dus dat motiveert ook niet echt om te gaan scrappen (verkeerde houding). Om van die nekklachten af te komen ben ik min of meer gedwongen om weer 2 x in de week te gaan zwemmen. Tijd die ik liever aan scrappen zou besteden......

Deze week heb ik zitten ploeteren op deze layout. Ik mis nog steeds iets, maar wat?? Dus heb je een idee, please let me know!

3 opmerkingen:

Anja zei

Ik vind 'm harstikke leuk (nou ben ik ook geen scrap-deskundige hihi). Misschien nog iets meer met de bloemen? Lekker uitbundig, past bij de vrolijke dame op de foto ;)

Je@net zei

Leuke lo! Beterschap met je nek!

Splashes of Pink and Mint zei

Ik weet het ook niet hoor, hij is toch wel errug leuk zo! Sterkte met je nek en al je andere dingen, fijn weekend! (En blijven scrappen hoor, lekker ontspannend!)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...