Pagina's

donderdag 20 maart 2008

Here I am again

Hoi, dat is lang geleden. Met m'n arm nog steeds geen vooruitgang, maar daar gaan we het niet over hebben. Ik heb het heel druk gehad de afgelopen week en ben niet aan scrappen toegekomen. Of toch wel! Ik heb 2 A4-tjes gescrapt voor een (demente) oom die binnenkort 80 wordt. Door de familie was aan mijn ouders gevraagd of ze een pagina wilde maken met (oude) foto's voor een felicitatie/herinneringsboek. Dus wat doet mijn moeder; ze zoekt wat foto's bij elkaar met een gedicht erbij en dochter mag het in elkaar flansen. Heb helaas geen foto's gemaakt dus ik kan het niet meer laten zien.

Wat ik wel nog kan laten zien is deze lo die ik een tijdje terug heb gemaakt. Hij stelt qua schets en stijl niets voor, maar ik vond het gewoon leuk voor later om alle dingen die Jorg heeft gespaard bij elkaar te plakken. Later realiseerde ik me dat er nóg niet alles op stond. Zo heeft hij bijv. toen hij heel klein was een tijdje bierdoppen gespaard. Om je dood te schamen toch?! Waren we op vakantie op de camping en dan had meneer zijn zakken vol met bierdoppen. Moesten wij aan anderen uitleggen dat die NIET allemaal van zijn vader waren! (-:Revlie vraagt op haar blog inspiratie voor het gebruik van lintjes. Dus ik dacht "laat ik eens wat opzoeken". Dit boekje heb ik alweer 1,5 jaar geleden gemaakt. Lintjes genoeg, dacht ik zo!


Van Elly kreeg ik vorige week een "You Make My Day" award om me een hart onder de riem te steken ivm mijn armblessure. Isn't that sweet?? Ze maakte MIJN dag goed ipv ik de hare!! Thanks again Elly!En wat heb ik verder nog gedaan? Vanavond een paaskaartje gemaakt. Bij goed weer zet ik hem op de foto, maar als ik het weerbericht moet geloven, kan dát dus nog wel even duren, haha.

Gisterenavond zijn we met het hele gezin naar PSV-AJAX geweest. Eerlijk gezegd was er aan de wedstrijd weinig aan. Maar ik zag dat mijn zoon genoot, dus dan geniet ik ook. Tegen 23.00 uur moesten we nog op de fiets naar huis en moesten we door een cordon MME-ers die de straat had afgesloten om te voorkomen dat de harde kern van PSV richting de AJAX-trein kon lopen. En wij (braaf-uitziende-burgers) mochten er zomaar tussendoor! Dat was wel lachwekkend, maar stiekem ook wel een beetje indrukwekkend...

En dan last but not least; gisteren hebben we onze nieuwe-tweede-handse-auto opgehaald. Heel bijzonder voor ons want dat doen wij zo ongeveer maar 1 x in de 10 jaar. Wij geven namelijk helemaal niets om een auto; als ie maar rijdt! En toen ik vandaag in het winkelcentrum wilde parkeren merkte ik dat onze parkeerkaart nog achter-het-zonneklepje-in-de-oude-auto zat. Maar Margriet is Margriet niet als ze dan niet toch even snel een boodschapje gaat doen. Ben nog geen half uurtje weg geweest en ja hoor; EEN BON VAN € 50!! En ik heb die auto nog geen 24 uur!! Als dat maar geen slecht voorteken is.........

Fijne avond dames. Ik verheug me ontzettend op het weekend!

2 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Owww... wat balen, van die boete! Maar ja, zou mij ook kunnen gebeuren hoor! En die l.o. van je zoontje, zou zo bij één van mijn jongens in het boek kunnen, die verzamelen ook alles...!!! (Tja, van wie ze dat nou hebben...????) Je "lintjes"-boekje is ook errug leuk! Ook al lukt het nog niet met je arm, "oude" werkjes vinden we ook héél leuk om te zien hoor! En die award heb je verdiend hoor, ook vanwege je altijd aardige woorden en al het mooie werk dat je ons elke keer weer laat zien!Hele fijne paasdagen!

Je@net zei

Hi, hi, geweldige lo Margriet!! En heeeeel herkenbaar, hier ook zo'n verzamelaar! LOL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...