Pagina's

maandag 28 april 2008

Er even tussenuit!

Gisteren ben ik naar de Scrapbookwinkel in Heesch gereden en heb daar o.a. deze diecuts van K&Company gekocht:
Deze schitterende uiltjes had ik al eerder via Marktplaats op de kop getikt voor een heel leuk prijsje:
En ook nog een blok met 24 pagina's van de serie BerrySweet met o.a. dit papier:
Is dit niet ontzettend mooi? Ik kan niet wáchten om er mee aan de gang te gaan, maar eerst gaan we nog traditioneel koninginnedag vieren (heb al 5 bananendozen vol met spullen voor de markt) en de dagen daarna lig ik op een bedje aan dit prachtige zwembad: of op dit heerlijke strand: Yeah! Tunesië here we come!

Ik wens alle andere 3.499.999 Nederlanders die deze weken ook met vakantie gaan heel veel plezier, maar ook de thuisblijvers een paar fijne weken toegewenst!

4 opmerkingen:

Je@net zei

Super aankopen en een fijne vakantie gewenst!!

Arianne zei

Fijne vakantie!
Ik zal aan je denken als ik hier doord e regen loop! ;0))

Splashes of Pink and Mint zei

Owww... ik ben veel te laat om je nog een fijne vakantie te wensen, dus dan vraag ik maar of het een geweldige vakantie was! Aan de foto's te zien, zaten jullie erbij als een vorst, echt fantastisch!
Je hebt echt supergave spulletjes gekocht, dat papier van Kcomp. vind ik he-le-maal geweldig, ik heb het blok ook in huis. Maar ik heb alleen nog geen tijd gehad om te scrappen (wat heeft een mens een wasgoed hè, na 2 weken vakantie!)

Anoniem zei

Maar gelijk even je blog geinspecteerd en wat zie ik: uiltjes. 'k Had ze al gespot bij 2 peas, maar goed om ze nou alleen daarvoor te bestellen is ook wel overdreven. Leuk!
Fijne vakantie gehad?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...