Pagina's

dinsdag 3 juni 2008

Blablabla

Gisteren was het 39 jaar geleden dat ik ter wereld kwam! Ik heb de hele middag en avond visite gehad en ben heel erg verwend. Blijkbaar vinden veel anderen het vervelend om jarig te zijn, maar ik vind het nog steeds hartstikke leuk. Al die mensen die speciaal voor mij komen! Ik voel me elk jaar de koning te rijk met zoveel lieve vrienden en familie! Dit had ik allemaal gekregen:
Van mijn man had ik een boek van Jill Mansell, een lekker geurtje, een DVD van Gooise vrouwen en een bon van mijn favoriete Italiaanse IJssalon. Van mijn zoon had ik een Margriet en Libelle, omdat hij weet dat ik die zo graag lees. En van mijn dochter had ik een ding met batterijen erin dat trilt en masseert.........(-; Zo had ze het aan de buren verteld, die hier toch wel heel vreemd bij keken! Hahaaha!!!! Maar ik kan jullie geruststellen het is voor mijn rug!


Verder nog een heleboel andere dingen, zoals een verwendagje bij Sanadome in Nijmegen van mijn zussen, een scrapmap van mijn buuf, 3 Douglasbonnen, een kookboek, digitaal fotolijstje, money, kaarsen, pannelappen van Blond, servetten, 2 DVD's van Voetbalvrouwen, een coole koeltas, bloemen, een boel kaarten en last but not least een door mijn 3-jarige buurjongen gescrapte pagina. Dus? Ben ik verwend of ben ik verwend?


Had ik al verteld dat het de goede kant op gaat met mijn arm? Ben vanavond een balletje wezen slaan en had GEEN last meer!! Wow, I feel good!! Vandaar ook dit lang bericht. Alleen lang achter de computer zitten geeft nog een vervelend gevoel in mijn elleboog, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook gaat verdwijnen!


Verder hebben jullie nog een layout van me tegoed die ik vorige week al gemaakt had:

Dat was het voor vanavond! Groetjes en tot snel!

2 opmerkingen:

Alice zei

Wat fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat met je arm.
Nog van harte met je verjaardag. Jeetje, wat een leuke kado's :).

Wat een leuke kleurtjes heb je gebruikt voor je LO. 't Ziet er fris en fruitig uit.

Groeten

Anoniem zei

jeeeemig wat eeen moooie dingen allemaaal! heb er veel inspiratie van gekregen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...