Pagina's

maandag 11 augustus 2008

Nieuwe layout en clean desk

Voor het slapen gaan nog snel een berichtje. Ik zit namelijk te genieten van een schitterend opgeruimd bureau. Nooit geweten dat ik zoóóóoo'n groot werkblad had!! Wauw!!How comes? Na één dag werken had ik alweer last van mijn arm en vandaag begon ook mijn nek en rug weer tegen te sputteren. Gatsiedarie. Ik weet het; ik heb een vreselijke houding, maar ja, wat doe je eraan als je al bijna 40 jaar zo op deze aardbol rondloopt???? Nou, in ieder geval zorgen dat je een goede werkplek hebt. Dus alle rotzooi aan de kant, de tv met playstation die op de één of andere manier vóór mijn bureau was geplaatst naar boven en voila; een enorm werkblad. Yeah! (De vraag is alleen 'voor hoelang'?) Het werkt in ieder geval super uitnodigend en ik heb dan ook ontzettend veel zin om te gaan scrappen.Ik hoop dat ik dus over mijn volgende project niet zo lang doe als over onderstaande layout. Poehé, dat was een zware bevalling. Het papier en de foto hebben zeker een week of 6 op mijn bureau gelegen en elke keer pakte ik ze weer op, maar wist niet hoe verder. Terug van vakantie wilde ik hem éérst afmaken voordat ik met iets anders begon. Hij MOEST EN ZOU afkomen. En dit is het resultaat. Ben er nog niet helemaal gelukkig mee, maar da's dan jammer.
Voor nu welterusten en een prettige week!

3 opmerkingen:

Je@net zei

Balen joh, dat je meteen weer zo'n last van arm, nek en rug hebt zeg!!
En een opgeruimd bureau is zeker een goed scrapbegin! Vind je lo erg leuk geworden!!

Arianne zei

Ik vind 'm ook erg leuk!
En dat opgeruimde bureau is voor mij een must als ik aan iets nieuws begin. Ik word heel onrustig van rommel op mijn tafel. Toch een beetje ADHD?

Ik heb je genomineerd op mijn blog.....

Splashes of Pink and Mint zei

En ik vind 'em ook leuk!!!! Lekker hè, een beetje zicht op je werkplek, geeft gelijk meer rust in je hoofd. Ik heb toevallig van de week ook eens m'n scrapspul geordend en al het papier waar ik toch niks meer mee doe in een tas gedaan voor m'n medescrapmeiden.
Dat ruimde lekker op. Wel vervelend dat je weer last hebt van je arm, nek en rug. Doe je wel rustig aan????

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...