Pagina's

zaterdag 9 augustus 2008

Nog een layout en een boel kaarten

Zoals gezegd had ik voor m'n vakantie nóg een layout gemaakt. De foto is al een jaar oud en ik kon er maar geen titel bij verzinnen. Zomaar ineens wist ik het: 'trotse ouders', het stráált gewoon van onze gezichten af.
De glitters op de bloemetjes heb ik gelijmd met 'Ultrafine glitters' van Pipoos. Wat een heerlijk spul om mee te werken.

Daarnaast nog 8 kaarten à la Nancy gemaakt met restjes papier. Oooh, wat is het toch heerlijk om die restjes weg te werken! Ik krijg daar echt een heel goed gevoel bij. Zulk prachtig resultaat met réstjes!
Van onderstaande kaart heb ik er maar meteen 3 gemaakt, uiteraard komt er nog iets op te staan als ik hem verstuur. Maar daar wacht ik liever mee totdat ik precies weet naar wie hij gaat.

En dan een kerstkaart, gemaakt in juli.......niet te geloven. Ook daar komt nog een tekstje op.

Tot slot nog een goed bericht ik heb gisteren én eergisteren nog een layout gemaakt. Yeah, I feel good!!! Die houden jullie nog van me te goed. Fijne zondag allemaal!

5 opmerkingen:

Joke zei

Hoi Margriet, dankjewel voor je leuke berichtje op mijn blog. Ik zag dat jij ook bij de open dag van de Creatie geweest bent, Ik was er ook en heb ook aan de make en takes meegedaan. Ook je foto's uit Italië zijn erg mooi. Veel plezier nog met kaartjes maken, je werkt heel mooi en netjes.

Groetjes, joke

Alice zei

Hoi Margriet,

Leuke kleuren heb je gebruikt voor je LO. Past precies en de titel kan niet beter.

Wat heerlijk dat je nu een voorraadje kaartjes hebt....altijd handig.

Fijn weekend verder.

Groeten Alice

Arianne zei

Ik weet wel iemand naar wie zo'n kaartje kan ;0))

Ze zijn heel tof geworden!

En je kunt nooit vroeg genoeg aan je kerstkaarten beginnen!

Je@net zei

Wat een gave lo Margriet!! En je kaartjes zijn ook super!

Splashes of Pink and Mint zei

Ja, die titel op je, supergave, lootje is helemaal perfect! Wat zijn je kaarten super zeg!!! en die kerstkaart....yummie!!! Heerlijke kleurtjes!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...