Pagina's

zondag 1 februari 2009

Project # 19-20 en blabla

Eindelijk weer eens tijd om te bloggen! Ik heb een drukke week achter de rug. Zoals ik al zei 6 van de 7 avonden weg, veel gewerkt, kinderfeestje Jorg, een lunch buitenshuis, tennis en naar België voor de cursus Photoshop. Pffff, eigelijk allemaal hele leuke dingen (behalve dat werken dan, maar hé, je kunt niet alles hebben) en ik wil dan ook niet klagen, maar voor mij is het allemaal veel te veel van het goede. Kan me niet meer voorstellen dat ik vroeger zonder problemen 20 dingen op één dag kon doen! Maar ik heb heel bewust gekozen om niet meer de hele dag te rennen en te stressen. Ook al zijn het dan leuke dingen (die als je er de tijd niet voor neemt, achteraf helemaal niet leuk blijken te zijn), ik doe nu veel liever één ding op mijn gemakje en waarbij ik dan alle aandacht hou, dan dat ik 3 dingen in een ochtend prop. Meestal lukt het me ook wel, maar op de één of andere manier komt die agenda toch steeds weer voller te staan... Dat moet nu snel weer afgelopen zijn, anders word ik gek!!


Vandaag daarom een dagje ontspannen ingelast. Vanmiddag heb ik naar de finale van de Australian Open gekeken. Eigenlijk kijk ik heel weinig tv (ik scrap liever), maar voor tennis maak ik altijd tijd. Afgelopen vrijdag heb zo genoten van de wedstrijd Nadal-Verdasco. Ik zat op het puntje van mijn stoel en alhoewel ik een grote fan ben van Nadal, had ik Verdasco de overwinning ook wel gegund. En vandaag....tja Nadal had verdiend gewonnen, maar ik was toch het meest geroerd door Federer, die tijdens een wedstrijd nooit enige emotie toont, mar die bij zijn speech vandaag begon te huilen...

Aaaah, arme jongen. Multimiljonair, 13 grandslams gewonnen en dan nog voor een miljoenenpubliek huilen omdat je niet kon winnen... Ik vond het heel ontroerend.

Dan iets heel anders. Je voelde het vast al aankomen; mijn goede voornemen om in januari 31 projecten te maken heb ik helaas niet gehaald. Maar ach, er zijn ergere dingen! De teller is op 20 blijven staan. Lang niet slecht toch? Hier komen nummer 19 en 20:

Bij deze lo ben ik geïnspireerd door een oude lo van Birgit Koopsen (mijn grote voorbeeld op scrapgebied, maar dat wisten jullie al):


De lo is eigenlijk heel simpel, maar door de kleuren vind ik hem erg mooi geworden. Birgit, als je dit leest thanks voor de inspiratie elke keer weer!


En gisteren nog 2 kaartjes gemaakt die ik als 1 project tel. Een kaart voor mijn lieve vriendin Maria die 40 wordt en voor wie gisteren een surpriseparty georganiseerd werd.


Zoals gezegd had ook Jorg zijn partijtje deze week. Behalve Lego en geld, vroeg mijn net 10-jarige ook een spuitbus deo... van het merk Playboy wel te verstaan... OMG waar moet dat naar toe??Na het uitpakken van de cadeautjes gingen we zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Maar jongens zouden geen jongens zijn als ze niet eerst uitprobeerden hoe dik het ijs was dat op de vennetjes in het vakantiepark lag.


Achteraf gezien had ik die zwembadkaartjes helemaal niet hoeven te kopen, want de boys hadden zich hier de hele middag vast prima vermaakt. (o;


Met moeite kregen we ze mee naar het zwembad. Natuurlijk moest er een groepsbommetje worden gemaakt:


Ze hadden het prima naar hun zin. Ik ook, maar ik was toch weer blij dat ik ze allemaal weer heelhuids (op een afgeschaafde grote teen na) thuis had afgeleverd!!


Dan laat ik vol trots nog even de award zien die ik van Arianne heb gekregen:

Ik had het al een keertje gezegd, maar nogmaals heel erg bedankt Arianne!

Om een beetje in de voorjaarstemmig te komen, als afsluiting een fototje van mijn favoriete bloemen die hier op tafel staan te pronken. Wordt er helemaal vrolijk van als ik er naar kijk! Roze tulpen

en blauwe druifjes


hiermee kun je me ALTIJD blij maken!

Een fijne week en tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

Chimene zei

Je hebt weer prachtige projecten gemaakt!!!
En die deo.... Geweldig he die 10 jarige met hum eigen smaak:)

XXXX Chimene

Je@net zei

Wat een prachtige lo Margriet en ook je kaartjes zijn weer erg leuk!
Whaha, wat leuk die deo op z'n verlanglijstje!!

* Daniëlle * zei

Via jouw reactie op mijn blog, hier terecht gekomen. Wat een leuke scrapstijl heb jij! Echt mooie dingen zie ik hier staan zeg. Zet je bij mijn favo's. ;-)

Groetjes,
Daniëlle

Splashes of Pink and Mint zei

Owww... ze zijn weer super hoor je projekten!!!! En ik vind het een giga goeie score! Ha, ik moest wel lachen om je zoontje met z'n deo. Mijn middelste (8) kwam een paar weken terug ook vragen om deo (wel die van papa natuurlijk!), maar gelukkig is het bij hem alweer vergeten! Ze moeten niet té snel groot worden hoor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...