Pagina's

zondag 25 januari 2009

Nummertjes 16, 17 & 18

Zaterdag heb ik weer als vanouds zitten scrappen!

Project # 16 en 17; ik ben er dik tevreden over. Geen schets, geen voorbeeld, niets nagemaakt, gewoon puur Margriet.
Over project # 18 ben ik wat minder enthousiast. Ik wilde percé de 3 grote foto's op 1 layout kwijt. Tja, toen bleef er weinig ruimte voor versiersels over. Had eerst witte letters, maar die vielen op de sneeuw niet op. Dit is het geworden en hier zullen we het mee moeten doen.

Project # 19 ligt ook klaar om gefotografeerd te worden. Foto's volgen z.s.m.

Nog 12 projecten en slechts 6 dagen te gaan...... Ik ben bang dat het met echt niet meer gaat lukken, aangezien ik 5 van de 6 avonden weg moet en ik voor overdag ook nog vreselijk veel werk heb liggen. Dus waarschijnlijk gaat ook mijn 2e goede voornemen de mist in.

Nou ja, niet getreurd. Die 19 creaties nemen ze me in ieder geval niet meer af!! We zullen zaterdag zien op welk getal de teller strandt.

Voor nu een prettige week toegewenst!

6 opmerkingen:

Chimene zei

Ze zijn prachtig geworden!!!!!
Leuke winter foto's ook!
Vooral die blauwe vind ik geweldig mooi!

Ik hoop dat we toch nog iets van dat sneeuw en ijs pret terug krijgen dit jaar:)

XXXX Chimene

Birgit zei

Nou, dar mag je ook wel tevreden over zijn! Hartstikke mooi!

Arianne zei

Puur Margriet, puur genieten!

Succes met het zo dicht mogelijk bij je doel komen!

Arianne zei

Ik heb een verrassing voor je op mijn blog!

Monique zei

Leuke LO's, erg leuke gedaan met die cirkels en sneeuwsterren. Succes met de rest!

Splashes of Pink and Mint zei

Margriet, als dit puur Margriet is, dan willen we je nog veel vaker zo puur zien! Wauw meid, wat ben je weer lekker bezig geweest! En ach, het was ook wel een hele opgave hoor, 31 projekten. Er lijkt ook altijd wel wat tussen te komen, maar ik vind dat je een prima score hebt, en lootjes waar je trots op kunt zijn! Dat nemen ze je in ieder geval niet meer af!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...