Pagina's

zondag 8 maart 2009

Jawel, daar ben ik weer!

Wow, dat is lang geleden dat ik heb geblogd! Ik heb het dan ook erg druk gehad de afgelopen weken. Gelukkig is er nu weer rust in de tent. Afgelopen donderdag heb ik voor het eerst sinds weeeeken weer gescrapt. Ik had er dan ook veel zin in.

Wil graag wat oude foto's van de kids wegwerken op A4 formaat en daar t.z.t. een multomap mee vullen. Voor ieder een eigen map met gebeurtenissen uit hun kindertijd. Ik wil de lo's een beetje eenvoudig houden. Zeg maar á la de stijl van Revlie (Dit is niet negatief bedoeld! Ik vind haar stijl juist gewéldig!). En ik heb er al 6 af.

Deze 2 lo's heb ik van Revlie gelift:(Ik zie nu dat het op de 2e layout lijkt alsof alles scheef zit geplakt maar dat is natuurlijk in het echt niet zo.)
De andere lo's show ik de komende week. Fijn zondag nog!

3 opmerkingen:

Alice zei

Heerlijk toch dat je weer lekker aan het scrappen bent. Revlie haar stijl is erg inspirerend...ga zo door.

Fijne week.

Groeten Alice

Birgit zei

Revlie stijl is ook geweldig!! En als je veel foto's weg wilt werken is liften een snelle oplossing om een prachtig album te maken! Ziet er super uit!

Splashes of Pink and Mint zei

Hé leuk weer wat van je te horen!!!! En natuurlijk helemaal goed met zulke gave lootjes! Ik moet zeggen, dat deze ogenschijnlijk eenvoudige stijl me nog niet eens zo gemakkelijk lijkt! Wel een leuk idee om zo een map voor ze te maken!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...