Pagina's

zondag 29 maart 2009

Lentekriebels

Soms denk ik wel eens dat onze kat Tussie misschien beter een hondje had kunnen zijn. Ze loopt namelijk met me mee naar de brievenbus als ik een brief ga posten, ze loopt met de kinderen mee naar school of ze loopt achter de kinderen aan als deze een rondje fietsen. We trekken dan altijd veel bekijks. Ze ook vaak last van de "dolle 5 minuten", zoals ik het noem. Ze rent dan als een gek rondjes door de kamer of in de tuin.


Het lijkt alsof ze er in het voorjaar meer last van heeft dan in de winter. Zo ook vorige week. Ik zat lekker in het zonnetje in de tuin, toen mevrouw er ineens last van kreeg. Ze rent een doldwaas rondje, neemt een aanloopje en klimt vervolgens rechtstreeks in een kaasrecht boompje in onze tuin:waarna ze vervolgens geen idee heeft hoe ze er weer uit te komen:ze wringt zich in allerlei bochten, bekijkt het rechte stammetje vanuit allerlei hoeken:

en valt er vervolgens gewoon uit. Ze kan zich nog nét aan een takje vastgrijpen. Zie ze daar nu hangen. Ik voel gewoon een layout opkomen:


Ik heb me rot gelachen.

Bedankt voor je bezoekje. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat!4 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Ahhhh.... wat ben jij gemeen! Die kat loopt daar te medderen en jij maakt foto's....??????? Hahaha, wat gaaf zeg (oeps, nu ben ik ook gemeen hè!), dit zijn zeker l.o.-waardige foto's!

Arianne zei

Ben heel benieuwd naar de (vast) geweldige LO die hier uit gaat rollen!

Je@net zei

Ooooh, wat een geweldige foto's!! Hi, hi en net als Arianne ben ik heel benieuwd naar de lo die je hiermee gaat maken ;-)

Marjan zei

Niet alleen jij hebt je rot gelachen, ik ook! Enig verhaal en erg leuke foto's!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...