Pagina's

dinsdag 1 september 2009

Kaartje

Ik heb zoooooo'n zin om te scrappen, maar op de één of andere manier komt het er maar niet van. Kan niet wachten tot de kids volgende week weer naar school gaan en ik het rijk hier thuis weer voor mezelf alleen heb (oeps, wat klinkt dat slecht...).

Zaterdag ben ik naar Paper & Pictures gereden en heb daar heerlijk op m'n gemakje rondgeneusd en het e.e.a. gekocht. Wat jammer toch dat P&P een uur rijden (of meer, als er files staan) van ons vandaan is, maar natuurlijk wel goed voor m'n portemonnaie! Ja ja, elk nadeel heb z'n voordeel! (-;

Zondag toch nog een kaartje gescrapt voor m'n nichtje Maxime, die onlangs 13 jaar werd. Behalve nichtjes zijn Ivy en Maxime ook vriendinnen (ze zaten afgelopen jaar zelfs bij elkaar in de brugklas) en ze vinden het zo leuk dat ze ook foto's hebben van toen ze nog heel klein waren. Daarom op de kaart een foto van lang geleden gebruikt; links Ivy en rechts Maxime.

Wat een scheetjes hè?!

Zo, nu snel afsluiten, ik ga op bezoek bij mijn vader, die in het ziekenhuis ligt.2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat leuk zo'n kaartje! En beterschap met je vader!

Helga zei

Haha, jij zegt en ik denk het(heerlijk als ze weer naar school zijn, erg he).
Leuk kaartje, en ik hoop dat je vader snel opknapt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...