Pagina's

woensdag 9 september 2009

Joepie!!

De scholen zijn weer begonnen!! Maandagochtend was het de 1e schooldag voor Jorg in groep 7.

En Ivy vertrok voor de 1e keer naar de 2e klas van ''De Middelbare". Helaas mocht ik geen foto van haar maken; "doe niet zo stom mam!" Daarom maar een foto van haar stapel boeken, netjes gekaft door......? Niet normaal meer hoeveel boeken ze heeft en elke dag mee moet sjouwen. In dit digitale tijdperk zou dat toch anders moeten kunnen, lijkt mij.
Nog meer goed nieuws; voor de 3e keer deze zomer heb ik een tennistoernooitje gewonnen! Had ik vorig jaar rond deze tijd nog nooooooit iets gewonnen, loopt het dit jaar ineens als een trein. Zou het leven dan toch bij veertig beginnen?

Behalve een bon van € 50 als prijzengeld (best lucratief een toernooitje winnen) won ik ook nog een mooie prijs in de loterij: een lidmaatschap van 3 maanden bij een exclusieve sportclub hier in de buurt!! Joehoe!! IK, die nooit iets won, zomaar 2 x op één dag prijs!! Het moet niet gekker worden.Verder herinneren jullie vast onze poes Tussie nog wel. Wat ik niet eerder heb verteld is dat Tussie in het voorjaar van de ene op de andere dag is weggebleven...... Natuurlijk hebben we alles afgezocht naar Tussie, maar helaas, ze bleef onvindbaar.

Omdat we het toch wel heel gezellig vinden om een poes in huis te hebben, hebben we gisteren een nieuw poesje geadopteerd via de stichting Redcat. So may I introduce you to.....(tromgeroffel).......:

NOPPES


Noppes is een poesje van 13-15 weken oud. Precies weten we het niet omdat ze, samen met haar moeder en 3 broertjes/zusjes, in het wild gevonden is. Ze is ontzettend speels, lief en aanhankelijk en eigenlijk vanaf het 1e moment op haar gemakje bij ons. Ze heeft geen enkele moeite met het vinden van de kattenbak en vindt het heerlijk om op schoot te zitten en geaaid te worden.
De foto is nu niet om over naar huis te schrijven, maar mevrouw kan niet langer dan 3 seconden stil zitten, dus het is nog moeilijk om een leuke foto te maken.

Tot slot heb ik nog wat gescrapt met restjes papier van October Afternoon:
En ook 2 kaartjes gemaakt met dezelfde restjes:Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat.

Groetjes,
Margriet

5 opmerkingen:

Wiebine zei

Een prachtig lootje zeg, erg origineel en ook leuke kaartjes,
groetjes,
Wiebine

Helga zei

Je hebt weer mooie dingen gemaakt.
Fijn dat de kids weer naar school zijn,he

Je@net zei

Gefeliciteerd met al je prijzen joh!! Da's nog eens mooi meegenomen zeg!
Wat een gave lo heb je gemaakt Margriet, super joh!!

Splashes of Pink and Mint zei

Toch evengoed ook weer lekker hè, als alles weer z'n gewone ritme heeft, alhoewel ik deze keer de zomervakantie wel erg kort vond hoor, de kids vermaakten zich nog prima. Jullie nieuwe poesje is echt een droppie zeg! Ik zou er zo ook weer eentje willen, maar ik geloof dat ie dan meer in de gordijnen zou hangen dan dat ie op schoot zou zitten met 2 van die kattenjagers hier in huis.
Je lootje is echt gaaf, leuk om zo je restjes te gebruiken. Superleuke kaartjes ook. Je bent weer lekker bezig (en dan ook nog eens dubbel in de prijzen vallen, wat zal je een gelukkig mens zijn!)! Fijn weekend!

Giuli zei

This card is so funny! Love the colors you've used!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...