Pagina's

donderdag 8 oktober 2009

Blablabla

Eindelijk weer eens tijd voor een berichtje!

Heb het de laatste weken errug druk gehad. We hebben met ons gezinnetje heel veel (zeg maar gerust heeeeeeuuuul veeeeeuuuul) getennist. Voor Frank en ik waren er de clubkampioenschappen (ikke 2 x finale en Frankieboy 1 x halve en 1 x kwartfinale) en voor Jorg en Ivy de Veldhovense Jeugdkampioenschappen (Ivy halve finale en Jorg Kampioen!). Het 'vervelende' is dat hoe meer je wint, des te meer dat je moet spelen. En toen het na 3 weken kamperen op de tennisbaan eindelijk finaledag was, was ik heel blij dat het was afgelopen. Had het alleen liever winnend afgesloten, maar hé, je kunt niet alles hebben! Gelukkig heeft Jorg de eer van de familie hoog gehouden!

Waar ook heel veel tijd gaat inzitten is het bezoeken van mijn vader in het ziekenhuis. Niet dat dat erg is hoor, ik ga met liefde en plezier naar hem toe, maar op een gegeven moment breekt het op. Hij ligt inmiddels al 6 weken in het ziekenhuis en het gaat heel slecht met hem. Hij wacht nu op een plek in een hospice, maar ik ben bang dat hij dat niet eens meer gaat halen. Het is echt verschrikkelijk om iemand zo te moeten zien aftakelen....

Daarom was het zo fijn dat ik gisteren voor het eerst sinds lange tijd even tijd voor mezelf had. Ik heb lekker therapeutisch kaartjes zitten maken. Heerlijk, om te freubelen en tegelijkertijd je hoofd leeg te maken. Ik heb maar liefst 8 (!) kaartjes gemaakt! Vandaag met goed licht heb ik ze op de foto gezet om ze vanavond op mijn blog te kunnen zetten. Eerst wilde ik de foto's nog een beetje oppimpen in Photoshop (kadertje eromheen enzo) en toen heb ik ze op de één of andere manier allemaal (d.w.z. 16 stuks, gggrrrr) verkeerd opgeslagen....)-: Ik krijg ze niet meer geopend, dus jullie zullen moeten wachten tot ik ze opnieuw kan fotograferen.

Hou m'n blog dus in de gaten; ik beloof dat ik ze er z.s.m. opzet.

Bedankt voor je bezoekje!

2 opmerkingen:

Monique zei

Wat hebben we dan toch een heerlijke hobby waar we van opknappen! Heel veel sterkte met je vader!

Arianne zei

Veel sterkte met je vader!

(En weer een geweldige LO!)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...