Pagina's

dinsdag 24 november 2009

Nederlandse "stempels" + kaartjes

Ik heb zoveel positieve reacties gehad over mijn zelfgemaakte stempeltjes, dat ik er nog maar een paar bij heb gemaakt. Op het SA-forum werd vooral gevraagd om Nederlandse teksten en ook kreeg ik een speciaal verzoek om een paar "sterkte" stempels te ontwerpen. Ik vind het erg leuk om te doen en tegelijkertijd oefen ik ook nog mooi wat in Photoshop.

Aangezien ik (nog) geen designteam heb, heb ik zelf maar wat voorbeeld kaartjes gemaakt. (-;En dit zijn de nieuwe stempels:


Voor 2 euro krijg je ze allemaal per mail toegestuurd. Ze worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard tussen de 4 en 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteresseerd stuur me dan een mailtje: boto-family@planet.nl.


Het is mogelijk dat je de stempels hier niet goed kunt zien/uitvergroten op Blogger. Weet ook niet hoe dat komt. Wil je de stempels graag beter bekijken, stuur me dan een mailtje dan stuur ik ze geheel vrijblijvend naar je door.

5 opmerkingen:

Monique zei

Ooo, deze zijn ook al zooo gaaf! Die wil ik ook! Ik ga je weer mailen!:)
Ondertussen heb ik de eerste voorbeeldjes van de kerst en sinterklaaslabels op mijn blog gezet. Ben er echt superblij mee!

sam zei

hele leuke kaartjes!

Marie-claire zei

Wat heb je er leuke kaartjes mee gemaakt, Super!!

Groetjes Marie-claire

lucie zei

Hoi Margriet

Ik vind die bloemen zo leuk die je onder de rondjes hebt gemaakt. knip je die zo of gebruik je een stans ofzo. of misschien nestibillities?

groetjes lucie

Anoniem zei

Hoi Margriet

Ben nog maar een beginner met scrappen en ben toevallig op je blog gekomen,vind het erg mooi wat je allemaal maakt!Zou ook graag met digi stamps willen werken maar ben er nog niet zo handig mee.Want indd die bloemen die je onder de rondjes hebt zijn erg leuk!!maar hoe maak je die?Kan trouwens ook al de namen die jullie ergens voor gebruiken nog niet echt hihi.Maar dat komt vanzelf wel denk ik.Ga zo door ik kom nog vaak bij je kijken,zeker om wat ideeen op te doen!

Groetjes Petra

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...