Pagina's

zondag 15 november 2009

Sinterklaas-stempels

Zoals je aan mijn banner kunt zien, ben ik helemaal in de Sinterklaas-stemming.

En ook al geloven ze dan niet meer, toch heb ik met Jorg (bijna 11) en een zieke Ivy (bijna 14) onder het genot van een lading chocolade-pepernoten de intocht van Sinterklaas gekeken. Samen haalden we herinneringen op aan de afgelopen jaren en wat hebben we gelachen!

Geïnspireerd door de tijd van het jaar en door Ingrid Danvers heb ik wat digitale Sint-stempels ontworpen in Photoshop. Vind het zoooooooo leuk dat ik steeds handiger wordt met dit programma en nu eindelijk ook werkelijk de dingen kan maken die in mijn hoofd zitten. De cursus Photoshop begint dan toch vruchten af te werpen.

Deze labeltjes heb ik ermee gemaakt. Leuk te gebruiken als cadeau-label op een pakje of bij een gedicht te plakken. Een zelfgemaakte kaart met daarin een gedicht is natuurlijk ook erg leuk! En uiteraard kunnen de stempels (al dan niet vergroot) ook op een layout gebruikt worden. Mogelijkheden genoeg dus.


Wellicht vind je de stempels ook leuk?

Dan heb je nu de kans om ze aan te schaffen. Voor het luttele bedrag van 1 euro krijg je 6 digitale stempels. Deze stempels worden geleverd als JPG-formaat en zijn standaard 5 centimeter groot; ze passen dan ook perfect in de cirkelpons van 5 cm. Het leuke van digitale stempels is dat je ze gemakkelijk zelf kunt vergroten of verkleinen in bijv. Word!! Een bijkomend voordeel is dat er natuurlijk geen verzendkosten bijkomen; alles gaat digitaal.

Ben je geïnteressseerd stuur dan een mailtje naar boto-family@planet.nl.

Fijne zondag nog!


4 opmerkingen:

Monique zei

Wow Margriet, wat een ontzettend leuke labels zo! Knap dat je dit kunt maken, Ik ben zeker geinteresseerd, ik ga je zo een mail sturen!
Hier ook geen gelovige jongens meer, maar nog wel schoenen bij de voordeur - je weet immers nooit!:)

Je@net zei

Wat een leuk idee! Super leuk die labeltjes!

petrol rc cars zei

This blog is very nice. Every thing looking awesome. It such an excellent and different card.

Anoniem zei

Great website and beautiful stempels.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...