Pagina's

donderdag 18 maart 2010

Een dagje Londen

Jorg had gisteren een studiedag. Meestal gaan we dan iets leuks doen. Een dagje naar het zwembad of naar een dierentuin o.i.d. Maar sinds Ivy op de middelbare en de studiedagen niet gelijk lopen is het niet meer mogelijk om iets met ons 4-tjes te ondernemen.

Ik wist dat Jorg dolgraag een keer naar Londen wilde om het Arsenal stadion te bekijken. Dus onder het mom van "Pluk de Dag" besloot ik om een dagje op en neer naar Londen te gaan.....

Om 04.00 uur ging de wekker. Frank bracht ons naar het duitse plaatsje Weeze, vlak over de grens bij Venlo. Om 06.50 vertrok het vliegtuig en omdat het in Engeland een uurtje vroeger is, kwamen wij ook om 06.50 uur aan. Was dat even mooi meegenomen!


Ryanair had een leuke aanbieding dus het kostte niet veel meer dan een dagje naar de Efteling.


In Londen aangekomen bestelde ik eerst een bakje thee, maar vergat er bij te zeggen dat er geen melk in moest. Bah!Daarna gingen we door naar het stadion van 'The Gunners'.Waar we om 09.45 uur verwacht werden voor een heuse rondleiding.


Boy oh Boy, wat een feest!!!!! We mochten alles zien en overal foto's maken, want, zo zei de leuke gids, Arsenal had niets te verbergen.

Hier zit Jorg in het stoeltje dat normaliter gereserveerd is voor belangrijke personen, zoals bijvoorbeeld de bondcoach van Engeland Mr Capello. En tjonge, wat is het dan cool als jij in datzelfde stoeltje mag zitten!


Het stadion is nog geen 4 jaar oud en werkelijk prachtig.
Er is van alles te zien. Jorg kwam ogen en oren te kort.


En dan die kleedkamer.........

Met de shirtjes van alle spelers. Die je ook nog echt mocht aanraken en voelen. En je mocht op hetzelfde kussentje zitten als jouw favoriete speler! Reken maar dat hij ze bijna allemaal heeft gehad. Pffffff......gewéldig vond hij het!


Ook gingen we door de spelerstunnel naar het veld. Dat kwam mooi uit, want nu kon hij alvast proberen hoe het voelt als hij later zelf door die tunnel het veld op komt gelopen.....


Ik kan je wel vertellen dat het goed voelde! Gewéldig vond hij het. Of had ik dat al gezegd?


En o ja, ik was er ook bij! En al kan ik die voetbalmanie bij ons thuis missen als kiespijn, liet ik dat natuurlijk niet merken en praatte met hem mee over al die vet coole dingen.


Ook nog even in de persruimte een babbeltje geoefend voor na de wedstrijd. Jong geleerd is oud gedaan!


Daarna nog een uurtje in de Fanshop en het Arsenal Museum rond gekeken. Als het aan Jorg lag hadden we hier wel de hele middag kunnen doorbrengen, maar dat vond ik zonde van de tijd. Er is immers nog zo veel meer te zien in Londen!

Het was de eerste keer voor Jorg dat hij met de metro ging en man, wat zijn die roltrappen lang en stijl. Hij kon er maar niet over uit.


Bij Trafalgar Square uitgestapt.....
om nog even een vleugje Londen op te snuiven.....


Het was alsof hij speciaal voor ons stond te wachten.... Ik verbaas me er elke keer weer over.


Ook de Big Ben stond nog even parmantig als altijd op zijn plek....En dan The London Eye. Oooh, wat had hij daar graag in gewild. Helaas was er geen tijd voor, dus moeten we nog een keer terug.


Snel met de metro richting Tower. Die kende hij van een film van Mr Bean. Graag had Jorg nog even een blik op de kroonjuwelen geworden. Nóg een reden dus om een keer terug te gaan. (-;


En dan natuurlijk de Tower Bridge.Ondertussen was het 14.15 uur en deden Jorg's voeten M-E-G-A pijn. Ook de vermoeidheid begon toe te slaan. Hoogste tijd dus om richting het vliegveld te gaan, maar niet voordat we nog even voor de eerste keer bij de Burger King langs gingen.Om 18.50 uur landde het vliegveld op Eindhoven Airport en om 19.10 zat ik moe maar voldaan thuis op de bank aan een heerlijk kopje thee (zonder melk!).

Tjonge, alwéér een jongensdroom in vervulling gegaan. Het kan niet op de laaste tijd. Ik weet het, ik weet het, het was een beetje decadent, maar ik weet ook zeker dat hij deze vet coole dag nooit, maar dan ook nooit meer zal vergeten!!

En ik ook niet, want wat heb ik G-E-N-O-T-E-N van dat enthousiaste ventje van me!

13 opmerkingen:

BepvS zei

Wauwwwwwww wat een geweldig verhaal en wat een belevenis, echt heel erg leuk....leuk idee om ook eens met mijn kids te doen....
Groeten, Bep

Ellen zei

Wat een prachtig verhaal Margriet en wat een super mooie foto's heb je gemaakt, daar komt vast weer mooi scrapwerk van!!!
Fijn dat jullie zo genoten hebben.

Groetjes Ellen

Marie-claire zei

Jorg boft met zo'n vet Coole moeder die zijn jongens droom waar maakt, Super!!
Heerlijk verhaal..............

Groetjes Marie-claire

Adrina zei

Dat klinkt als een fantastische dag.
Geweldig toch dat het kan?
Geniet nog maar even lekker na.

groetjes Adrina

Tineke van der Linden zei

Nou aan deze herinnering zal Jorg nog heel lang op teren denk ik...
Wauw wat een ontzettende gave dag voor hem!!!
Je ziet 'em zo heerlijk glunderen op de foto's daar word je helemaal blij van.
Hij boft maar met zo'n vet colle mam!!!

Groetjes, Tineke

Gemma zei

Wat een geweldig verhaal! Groetjes Gemma

Klaske zei

Jeeminee, wat gaaf om dat zo een dagje te doen. Kan me voorstellen dat je geniet van je ventje die aan het genieten is. Het is hier al genieten bij al die foto's. Super!

Monique zei

Wauw, wat een geweldige dag!! Wat gaaf dat je dit hebt gedaan met je zoon, dat vergeet hij nooit meer!

Unknown zei

Wow !! Naar London. Dit is een super mooie dag die hij nooit zal vergeten. Die blik in zijn ogen, voor moeders kan deze dag dan ook niet meer stuk ! Gaaf hoor !!

Natasja zei

Eeeh.., die theo dat ben ik !!
Ik zit ff bij mijn ouders...
Groetjes, Natasja.

Anoniem zei

Wat lief dat je dat allemaal voor je zoon gedaan hebt. Je bent een echte coole mama! ;)
Hij zal dit zeker nooit meer vergeten. De foto's zijn prachtig. Daar kun je ook weer mee aan de slag hé. ^_^
Groetjes, Myriam

Anoniem zei

Te gek dat je zoiets onderneemt. Een moeder die met haar zoon dit doet. Komt niet vaak voor. Een dag om trots op te zijn dat is zeker.
Een echte Coole moeder.
Waaauw!!!!

Groeten van mij Maria.

Harriët zei

Wat een leuk verhaal om te lezen én de foto's te bekijken.
Wat stralen jullie op de foto's.Weer iets leuks om op terug te kijken en nog lang over na te praten.

Groetjes uit Spijkenisse,
Harriët
XXX

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...