Pagina's

dinsdag 19 oktober 2010

Hulp gevraagd!

Even een berichtje tussendoor. Moet even m'n ei kwijt en heb jullie hulp nodig....

Ik snap er werkelijk niets van. Het lijkt wel of er hier een ware Exodus heeft plaats gevonden. Stapels alfabetten en overal zijn de E-s vanaf! Wil een beterschaps kaartje maken, maar geen E meer in de juiste kleur te vinden.


Wat denken jullie?

Zouden ze het snappen als ik 'Van Harti Botarschup' schrijf? (-;


10 opmerkingen:

Ellemieke zei

Daar heb ik nou noooooooit last van....
Tis toch jammer dat die fabrikanten nooit een heleboel extra eeeeeee's erbij doen...

Dakini zei

Heb laatst een heleboel eeeeee's gevonden. Was al benieuwd waar ze vandaan kwamen. ;-D

Monique zei

Gewoon doen!! Ik zou het gewoon doen!:):):):):):)

Wilma zei

Ja hoor, dat snappen ze vast :)
Echt lastig is dat hè? Net als al die A's die er ook nooit genoeg in zitten.......

Marianne zei

hihi, weet het niet hoor. Vind het zelf ook altijd vervelend dat er te weinig klinkers op die alfabetten staan, het zou beter zijn moesten er vellen zijn met allemaal aparte letters.

Marieke zei

Lastig he?! Daarom heb ik nu alfabet stansen. Kan ik ze zelf maken met foam of chipboard. Zo heb je altijd genoeg a's en e's!!!

Groetjes Marieke

Jolanda zei

heb je er geen cijfertjes meer bij? Dan kun je namelijk de 3 gebruiken als e. Heb zelf gelukkig een silhouette snijmachine en kan dus lekker veel e's snijden...

Mariska zei

het schijnt zo te zijn dat wanneer je tekst schrijft zonder klinkers iedereen het ook kan lezen..of je doet op de plak van de e gewoon een leuk klein bloemetje, sterretje, vogeltje enz....kan je vast iets creatiefs van maken.

Aleida zei

Ik koop al geen stickers meer als er geen 5 e's, a's etc. op staan. Alle namen hebben ook e's. Dus na 1 naam kun je het stickervel wegdoen. Maar dat bloemetje is een goeie tip van Meidenmama.
groetjes,

marsha. zei

LOL!!!!! Neeeee, heb ik noooooit... ahum. Misschien kun je de e's borduren? Volgens een vriendin van mij komt het doordat die alfabetten allemaal uit Amerika komen. In Engelse woorden komt de e gewoon minder vaak voor. Daarentegen zitten er op die vellen altijd genoeg letters waar wij helemaal niks mee kunnen! Vond het idee van meidenmama ook erg leuk: tekst zonder klinkers!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...