Pagina's

donderdag 21 oktober 2010

Kerst stippels

Hé hallo! Leuk dat je (weer) langs komt. Vind het zo gezellig om al jullie reacties te lezen en het bezoekersaantal te zien oplopen.

De 'Botarschup' kaart van eergisteren is inmiddels een 'HB to you' kaart geworden, maar die laat ik vandaag niet zien, want hij heeft geen stippels. Goede tips kreeg ik binnen, bedankt!

Het is vandaag dag 6 in de Week van de Stippel en ik kan mijn eerst kerstkaartje van dit jaar laten zien:


Had gepland om er vanmiddag nog een stel meer te maken, maar ik krijg onverwacht bezoek. Jammer, want ik zit boordevol inspirantie!

Fijne dag nog.

9 opmerkingen:

Marianne zei

weer een leuke kaart Margriet, ook de kaarten van gisteren vond ik mooi.

Marie-claire zei

Leuke kerst kaart!


Groetjes Marie-Claire

Mariska zei

Die inspiratie heb je morgen vast ook nog wel en anders ga je samen met je bezoek aan de slag...gezellig met een kop thee

Bendito Colibrí zei

Hola, desde chile te mando muchos saluditos, ya que me encanta visitarte.... esta tarjeta te quedo divina, muy bella, me encanta la simpleza de tus trabajos.... logras con pocos elementeos crear cosas maravillosas, cariños.

anja curvers zei

Leuk, leuk Margriet.

Conny zei

Heel leuk Margriet, zo'n stippenweek! En het is inderdaad ook geweldig voor de voorraad, al heb je dan meestal net een ander kaartje nodig :-)

Unknown zei

Nice nice.
Groetjes Brigitte

Judith zei

Wat een leuke, die kerstman met zijn 'parel'muts (-;

En, sterkte met je kids ...

Marianne Schut zei

Ook deze is weer geweldig Margriet, waar haal je de inspiratie toch vandaan! Echt geweldig en dat terwijl je hoofdpijn hebt?! hihi! Groetjes Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...