Pagina's

vrijdag 12 november 2010

Sumbawa Liaan

Een Sumbawablief??


Ja, een Sumbawa Liaan. Nooit van gehoord?Ik tot enkele weken geleden ook niet, maar ik heb hem sinds kort toch echt aan mijn plafond hangen!


Boven de eetkamertafel met allerlei leuke, lieve dingetjes eraan.


En ik ben er zooooooo blij mee!!Eerst waren er 3 hanglampjes met melkwit glazen kapjes. Totdat my-dear-husband bij het verwisselen van een lamp één zo'n glazen kapje liet vallen, toen waren het er nog maar twee...


GR#$!*>/#MPFNergens meer bij te krijgen natuurlijk.In het kader van "Geef hanglampen een tweede ronde, weggooien is zonde", heb ik maar een Sumbawa Liaan gekocht.Logisch toch?Heb er 2 gaten in geboord, waar ik de snoeren van de lamp doorheen heb getrokken. De glazen kapjes heb ik voorlopig vervangen door 2 oraganza zakjes. T.z.t. wil ik er 2 glazen windlichtjes onderhangen, maar moet nog even tegen het juise modelletje aanlopen.Komt goed.Met kerst komen er natuurlijk kerstversieringen aan te hangen. En met pasen, paaseitjes. En met de carnaval serpentines. En in het voorjaar pipetjes met verse bloemetjes....


En dennenappels in de herfst. En met verjaardagen ballonnen. En in de zomer vrolijke lampionnetjes.....En als we chinees eten zou ik er zomaar Chineese lampionnen aan kunnen hangen.....{Als ik dat zou willen}Mogelijkheden te over dus.En zo ziet hij er in het donker uit.


Ben er zoooooo blij mee!!Of had ik dat al gezegd?18 opmerkingen:

Judith zei

Dat ziet er zoooo gezellig uit. Wat goed van je man, dat hij een lampje heeft verwijderd, anders was je misschien nooit op dit idee gekomen (-;
Groetjes van Judith

Gemma zei

Helemaal logisch zo'n Sumbawa Liaan, ik vind hem geweldig! Fijn weekend, Gemma

Margot zei

wat gaaf zeg, die onderste foto is heel sfeervol!

Klaske v.d Bij zei

Ik vind m super....gezellig...

Liefs Klaske

lucie zei

O wat gezellig!! en waar koop je zo'n Sumbawattes?
Ik heb een leuke muur waar zoiets aan zou kunnen...

groetjes Lucie

Marieke zei

ohhhhhhhhhhhh die is gaaaaaaf!!!
Helemaal mijn ding!

Adrina zei

Ziet er echt superleuk uit!!!!

Unknown zei

Wat leuk!! (via via kom ik op je blog) Zelf heb ik meer een woninginrichting blog, maar creatieve zijn ook erg leuk..zo zie je maar weer. Waar haal je eigenlijk zo'n 'stok/tak' vandaan? Erg leuk gedaan.
Groetjes Karin (Mooi)

Splashes of Pink and Mint zei

Wauw... dit is super zeg!!! Een geluk bij een ongeluk zeg maar! Ik vind het echt heel gezellig staan en al die leuk spulletjes maken het helemaal af. En idd, elk seizoen kun je 'em weer aanpassen.
Fijn weekend!!!!!

Unknown zei

erug leuk.
Heek slim idee ook. En ja hoor heel logisch.
En zo te lezen ben je er erg blij mee.
Leuk dat hij mee kan veranderen in alles wat je leuk vind.
Je houd ons toch wel een beetje op de hoogte he.
Bij mij hangt er een kleinere uitvoering al bijna 2 jaar voor het raam. Nu nog met herfst blaadjes maar spoedig met Sint en zijn pietjes.

Fijn weekend Brigitte

Monique zei

Erg leuk Margriet! Een geluk bij een ongeluk dus! :)

Wilma zei

Helemaal gaaf zeg!!!

Marie-claire zei

Wauw, wat een gave Sumbawa Liaan en al die mooie spulletjes die eraan hangen, mooi hoor!
Ik zie op de achter grond ook een mooi schilderij met vogelhuisjes, zelf gemaakt?

Groetjes Marie-Claire

Natasja zei

Een hele mooie Subawa Liaan.
Bij ons hangt ook een tak boven de bank waar wij iedere verandering van het jaar in willen verwerken.
Voorlopig komen de spinnewebben en spinnen niet van de tak af..
Ik had veel in mijn hoofd maar het kwam er op de één of andere manier nog niet echt uit !!
Zal hem van de week plaatsen op mijn blog !!

Groetjes, Natasja.

* Daniëlle * zei

Geweldig, idd leuk om je huis zo 'subtiel' te versieren bij elke gelegenheid. ;-)

sam zei

heel gaaf! ben benieuwd naar de foto's van alle andere varianten die je er van gaat maken :)

Unknown zei

Jij bent wel heel blij zo te lezen! maar hij is ook echt leuk en heerlijk om te varieren. veel plezier ermee.
groejtes, claudi

willy bakker zei

Hallo,

Wat een leuk idee.

Waar kan je die Sumabawa Liaan kopen??


Groetjes WIlly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...