Pagina's

zondag 9 januari 2011

Genoeg is Genoeg

Vorig jaar startte de Rijksoverheid een campagne tegen voedselverspilling. Een heel goed iets.Tip 5 van de campagne is  • Maak een boodschappenlijstje en houd je er aan. Als je thuis niet kon bedenken dat je dat product nodig had, waarom in de winkel ineens wel?


Hum.....die tip is misschien wel iets voor mij. Niet zo zeer voor als ik in de supermarkt ben


MAAR WEL ALS IK IN EEN SCRAPBOOKWINKEL BEN!!!


Want OMG wat heb ik een boel scrapspullen en dan met name papier. Ik geloof niet dat ik die stapel in dit leven nog ooit ga opmaken. Ik heb me daarom voorgenomen dat ik pas weer iets mag kopen als ik minimaal 50 projectjes heb gemaakt.


{En néé Margriet, ook niet bij de vlooienmarkt van het SA-forum. Foei!}


Maar daar heb ik wel hulp bij nodig.


Dus lieve Minister van Economische Zaken, beste Maxim, als u dit leest, zou u dan misschien ook een Campagne tegen Scrapbookverspilling willen opstarten?


Ik weet zeker dat er meer mensen baat bij zullen hebben...


Wie doet er mee?


14 opmerkingen:

Marieke zei

haha deze uitdaging heb ik mezelf ook al vaak voorgehouden... Maar t lukt me op de 1 of andere manier gewoon niet! Zucht... erg he, zo'n verslaving.

Maar jou wens ik heeeel erg veel succes!

Groetjes Marieke

Johanna zei

Hahaha! Met de "gewone" boodschappen heb ik het goed in de hand...maar inderdaad die scrapspullen :S
Hihii!
Nou, kom maar op met die 50?! projectjes dan ;)

Groetjes, Johanna

Dakini zei

Ja ik doe mee! Maar ik heb eerst nog wel het een en ander nodig ;-D
hahaha

Buuf

Arianne zei

Ik heb dit een paar jaar geleden ook gedaan en toen kwam ik uit op 250 LOs met spullen die ik al in huis had. Erg, he?

Wilma zei

Tssssss, daar heb ik nou hélemaal geen last van!!!!!!!!! (dus wel)

by Ieke zei

Hoi Margriet,

Ik stuur je bij deze een paar bacillen van het haakvirus. Ik hoop dat ze aanslaan en flink hun best doen. Ik zou zeggen, google een keer of wat en ga aan de slag. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Echt, het is niet moeilijk!

En om even in te gaan op je scrapblog. Ik kocht een deel van m'n haakpennen in de kringloopwinkel. Als ik je naar de hobbywinkel stuur, zie je weer al dat scrappapier ;)...

Louise zei

Heb me vrijdag nog een paar tikken op mijn vingers gegeven maar helaas belande erg toch weer papier in mandje en ik heb dus ook zoveel dat geloof ik 300 jaar moet worden om alles op te krijgen. Ik denk niet dat mij dat ook lukt... maar ik wens je sterkte toe en we zullen je volgen.

Fijne dag,

Louise

marsha. zei

Ha,ha,ha... Herkenbaar!!! Ik heb al een tijdje geen nieuw papier meer gekocht in het kader van: ik heb al zoveel. Maar ik ben wel lid van een kitclub... en zo komt er toch nog genoeg binnen :-s. Ik wens je veel succes!!!

Gemma zei

Heb net een pizzadoos vol papier gekocht bij doe@ding in de uitverkoop, maar kon gisteren toch niet het papier vinden wat ik in mijn hoofd zat, ach het is een onschuldige verslaving toch! Groetjes Gemma

Ruminavi zei

haha, zo herkenbaar. En ook je voornemen..heb ik al een paar keer geprobeerd..lukt gewoon niet. Ik heb het met stofjes, kast vol en ook wel papier voor mijn cricut..iets minder maar nog genoeg.
En ik zie op de blogs steeds meer en meer dat ik ook zou willen doen ..komt nooit meer goed..
Veel succes nog in je niet kopen van nieuw papier,haha.
Groetjes uit België ,Martine

Marie-claire zei

Geweldig, hahahahaha!
Volgens mij krijg je een hele club bij elkaar....

Groetjes Marie-Claire

Annelies zei

Neeeee...... daar heb ik NOOIT last van!! ;-)

anja curvers zei

Hi,hi, Margriet toch ik ga je hier helaas niet in volgen want ik WEET dat ik dat toch niet kan volhouden ik ben namelijk heel erg verslaafd aan het kopen van scrapbookspullen...... zo dat is eruit. Wens je heel veel succes en zal je volgen en steunen waar mogelijk.

Ellen zei

Mijn man wil me opgeven voor deze campagne!!! Ik lees jouw geschreven stukjes vaak voor hier thuis, we liggen dan allemaal in een deuk!
Zelf moet ik wel even slikken, ik denk niet dat ik dat ga volhouden, ik voel me vaak als een kind in een snoepwinkel als ik ga scrapshoppen...
Ik ben wel benieuwd naar die 50 projecten van jou.....
Groetjes Ellen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...