Pagina's

zondag 13 februari 2011

Nieuwe layout + papier

Lang geleden dat ik weer eens een 12" x 12" layout heb gemaakt:


Deze foto's en ook het papier lagen al 5 jaar te wachten om gescrapt te worden. Een heerlijk gevoel om ze nu eindelijk weggewerkt te hebben.

En zoals je ziet ben ik niet meer aan het tellen voor de uitdaging eerst-50-projecten-maken- voordat-ik-weer-papier-mag-kopen....

Gisteren was ik namelijk niet in m'n hum. Nou kon ik daar 3 dingen aan doen:

  1. Een reep chocola meester maken
  2. Een paar nieuwe schoenen kopen
  3. Naar de scrapbookwinkel rijden
Toevallig was mijn kraftpapier bijna op en hee, wat moet je nu als scrapper beginnen zónder kraftpapier? De keuze was dus snel gemaakt. Op naar Heesch....

Ik wist dat het zou gebeuren en inderdaad, behalve een pak kraft belanden er ook enkele velletjes van het October Afternoon Campfire papier in mijn mandje..... Verder niets dus dat is dan toch wel weer knap, al zeg ik het zelf!

Mijn uitdaging is mislukt, tis niet anders, maar ik ben wel errug happy met mijn nieuwe papiertjes. (-:Helaas waren bovenstaande stickervellen uitverkocht. Weet er iemand een Nederlandse (web)winkel waar ze deze nog verkopen? Bij P&P zie ik hem ook niet meer staan. Ik zou dolgraag in het bezit komen van 1 of 2 velletjes. Als je me kunt helpen dan hoor ik het graag!

Fijne zondag nog!6 opmerkingen:

marsha. zei

Hmmmm... Maar wel een leuke lay-out!!!

Splashes of Pink and Mint zei

Yessss... wat een kei gave lo!!!!!
Enne geen papier kopen..... pffttt. ... ik heb echt al in geen maanden papier gekocht (maar ook niet gescrapt, hahaha!!!), maar het begint wel weer onwijs te kriebelen hoor, er is ook zo ontzettend veel leuks te koop!
Dit papier van October afternoon heb ik ook nog niet, maar ik ben gewoon waanzinnig in love met al hun lijnen, dus denk dat ik 'em wel ga kopen hoor! Heb je trowuens scrapbook nederland al geprobeerd?

sam zei

super leuke layout!
en dat OA papier is zeker gaaf! bij scrapdelicht staan de stickers nog in de shop maar dan moet je wel snel zijn denk
http://www.shop.scrapdelight.nl/papier/october-afternoon/campfire/

Chantal zei

Hij is echt helemaal geweldig Margriet. Ik waande me meteen weer in Disney met jouw LO en dat herinnert mij aan mijn Disneyfoto´s die nog gescrapt moeten worden.

Ik heb al sinds vorig jaar augustus dat ik geen papier meer mag kopen en eerst eens wat op moet maken, maar ik heb me vandaag schuldig gemaakt aan het kopen van de lijn Marjolaine. Ik had het echt nodig. hahaha.

Gelukkig heb ik niet verder gekeken in de papierbakken.......


Groetrjes Chantal

Monique zei

Toch jammer... nee hoor! geintje! Ik vind je LO erg leuk geworden.
(en volgens mij heeft SBN deze lijn niet, maar je zou er een mailtje aan kunnen wagen!)

anja curvers zei

Geweldig Margriet en ach zo'n paar velletjes dat mag toch wel.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...