Pagina's

zondag 19 juni 2011

Felicitatie layout

Binnenkort mogen we naar de 50-jarige bruiloft van een oom en tante. Hun kinderen hebben alle genodigden gevraagd om op een A4-tje een felicitatie voor het gouden paar te schrijven met daarbij een foto. Vervolgens zullen alle felicitaties tesamen in boekvorm op de feestdag worden aangeboden.

Het verzoek lag hier toch zeker al een week of 5. Uiterste inzenddatum 14 juni. En ja hoor, net zoals altijd liet ik het weer tot het allerlaatste moment liggen....

14 juni tussen de soep en de aardappelen door heb ik vlug-vlug een vel in elkaar geflanst.


Aaargh....wat kan ik het mezelf toch altijd moeilijk maken!


Nu op naar de tennisbaan! De toernooien zijn begonnen. Vanmiddag en vanavond mag ik aan de bak voor de Veldhovense Tennis Kampioenschappen, volgende week doen Frank en ik mee met het (V)Echtparen Toernooi en zo volgen er nog diverse toernooien meer.Volgens peiling van Maurice de Hond zal mijn berichtjes-frequentie dan ook een daling gaan inzetten....10 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Even in elkaar geflanst??? Mens hij is keileuk!!!! (en dat op het laatste nippertje...komt me heel bekend voor, hier idem dito!) En nu tennissen??? Dan hoop ik dat het bij jullie beter weer is, hier zouden de ballen van de baan waaien!
Nog een fijne zondag!

Riet zei

Wowww Margriet,wat heb je dit prachtig gemaakt.

Liefs Riet.

Cornelie zei

Nou, ik zou zeggen ga lekker door zo met flansen, want dat gaat je goed af! haha! Herkenbaar, bij mij moet 't ook altijd op 't laatst, én meestal lukt het dan ook! Succes met de tennis!
Groetjes Cornelie

Brendaxx zei

Als ik dat tussen de soep en aardappelen "even" moest doen, dan ziet het er bij mij toch heel anders uit;)Je lootje is prachtig!!En nog gefeliciteerd met je oom &tante :)

Miranda zei

Ik vind hem ook helemaal super leuk!!! En dat even zo!?
Maar herken het wel... ;-)

Fijne week!!!

Annemieke zei

Ziet er super uit!! Die bladzijde zal er wel uitspringen in het boek!!
Groetjes, Annemieke

Je@net zei

Wat is dat leuk geworden, Margriet!!

Natasja zei

Oh.., wat ben ik blij dat die van mij nog een jaartje te gaan heeft. Wat zal dat vreemd worden...

Wat een leuke layout heb je gemaakt. Het is bij mij ook altijd tegen de deadline aan, vooral omdat dan de inspiratie wat al weken ligt de broeden ineens komt..:)

Anoniem zei

Ziet er weer leuk uit!.. Werken onder tijdsdruk is misschien ook maar beter ook;) anders blijf je schuiven.. Namelijk heel herkenbaar haha

Heb gisteren (eindelijk) te horen gekregen dat ik nu toch echt officeel geslaagd ben! nu hopelijk tijd ook om ook te scrappen?
We zullen zien..

Groetjes Inge

Caro's Kaartjes zei

Wat is dit super leuk, origineel en bovendien nog persoonlijk ook!
Briljant!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...