Pagina's

vrijdag 14 oktober 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Halloween

En toen was het alweer vrijdag....Weinig gefreubeld deze week, maar omdat ik toch graag weer met de Knutsel & Zo vrijdag mee wilde doen, ben ik er voor gaan zitten en heb voor m'n buurjongetje (die geopereerd moest worden) een cadeautasje gemaakt.{Ja, alwééér een tasje; mijn excuses}

De zwarte kat heb ik helemaal zelluf geknipt.
{Ben zo blij dat ik zo goed heb opgelet op de kleuterschool!}Het is de kat van de gratis halloween stempels die ik vorig jaar weg gaf (je kunt ze hier nog steeds downloaden). Ik heb hem vergroot in Word, uitgeprint en uitgeknipt. Vervolgens heb ik hem als malletje gebruikt en omgetrokken op zwart papier en weer uitgeknipt.
Het spinnetje en de pompoen heb ik met de Cricut Doodlecharms cartridge gesneden.


Vind je ook niet dat zo'n zwarte spin er meteen een stuk minder eng uitziet als hij wiebelogen heeft?Jeetje, waarom hebben ze daar drie miljoen jaar geleden bij de evolutie niet aan gedacht?Gemiste kans zullen we maar zeggen!


Wat ik deze keer gebruikt heb uit de winkel van Knutsel & Zo is het volgende (klik op het product en je gaat direct naar de winkel):

En nadat het tasje door de APK (Algemene Poezen Keuring) was gekomen...
Heb ik hem met wat kleine cadeautjes aan m'n buurjongetje gegeven; hij was er blij mee. Missie volbracht!


Neem vooral ook nog een kijkje bij Merit, Karin, Judith en Sanne. Zij deden vandaag ook weer mee met de Knutsel & Zo vrijdag.


Fijn weekend allemaal!


18 opmerkingen:

Gerda Heijne-Hartsuiker zei

Wat een leuke bag zeg!!! Er hoeft al bijna geen kadootje in. De tas opzich is al een kadootje. Super!

Groetjes Gerda

Creagea zei

superleuk tasje en leuk om te krijgen

groetjes Gea

Knutsel en Zo zei

Magriet, ben jij soms tasjes verslaafd aan het worden,haha.
Superleuk gemaakt!

Fijn weekend!

Annemarie en Merit zei

alweer zo'n super leuk tasje!!
heerlijk met die herfst tinten.(halloween heb er heel weinig mee vind het er wel geweldig uitzien weet alleen nooit wie ik het moet sturen)
Heerlijk die wiebelogen inderdaad sommige dieren knappen er reuze van op.
Wie weet had het bij ons ook wel leuk gestaan!!!

groetjes annemarie en merit

Lia zei

Geweldig leuk tasje, leuk met die oogjes,

groetjes Lia

Mary zei

Hallo Margriet, ik ben via via op je blog terecht gekomen en moet zeggen dat het me behoorlijk aanspreekt! Je maakt erg leuke projectjes....ik ben dus maar gelijk volger geworden. Dit kadoo-craft-tasje vind ik ook erg leuk geworden. Leuk met die oogjes.
Groetjes Mary

Miranda zei

Onwijs leuk gedaan zeg!!

Manja zei

Nou zeg!! Wat een ontzettende schattige kat... en spin en pompoen, gewoon weer een geweldig cadeautasje dus!
Groetjes Manja

Ellen zei

wow, heel erg gaaf Margriet, wat een leuk kadootje!
Groetjes Ellen

sweetest design zei

echt super leuk gemaakt zeg! =D idd spinnen zijn minder eng met wiebeloogjes!

Marie-claire zei

Die tasjes van jou gaan mij echt niet vervelen, ik vind ze geweldig leuk!
Fijn weekend!

Groetjes Marie-Claire

Yvon zei

Super mooie tas is dit geworden. Zal je buurjongen zeker wel blij mee geweest zijn.
Groetjes Yvon

Sanne zei

Wat een gave creatie! Ik ben dol op Halloween en vind het jammer dat er in Nederland zo weinig aandacht voor is! Pompoenen, spinnen, vogelverschrikkers, heksen, zo leuk! Als versiering dan, in het echt moet ik er ook niks van hebben... Of in films...

Liefs Sanne

Judith zei

Je tasjes gaan niet vervelen, Margriet. Het is juist leuk hoe veelzijdig ze te gebruiken zijn. Telkens weer anders versiert, dat blijft verrassend!
Leuk, dat je ook vandaag weer mee hebt gedaan met de Knutsel & Zo-vrijdag!
Groetjes, Judith

Margot zei

ohhhhh die kat lijkt op onze droppie! superleuk!

anja curvers zei

Schitterend weer margriet en vooral zoals je het allemaal brengt zo leuk om te lezen ik word daar altijd heel erg vrolijk van bedankt hiervoor.

hokje zei

Ze blijven leuk hoor je gepimpte tasjes!

Fijn weekend. Groeten, Miranda

Annelies zei

Jeetje, wat een pracht-tas!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...