Pagina's

zaterdag 22 oktober 2011

Rood met witte stippen

Potjandikkie, is mijn geheugenkaart van mijn fototoestel toch kapot!


Gelukkig zet ik mijn foto's (bijna) altijd meteen op de PC en pas als ik dan een back-up heb gemaakt haal ik ze van mijn camera af. Er is dus niets verloren gegaan.


Dat houdt wel in dat ik nog steeds geen foto's van mijn mini-herfstboekje heb gemaakt. Maandag ga ik als eerste een nieuwe kaart kopen!


Het enige dat ik nog op mijn PC heb staan en nog niet heb laten zien is deze herfst-tag:
De paddenstoel heb ik uit de hand geknipt met vilt van Knutsel & Zo. De witte stippen heb ik met mijn eyeletsetter geslagen. Het gras heb ik met een Sizzix-stans gestanst, want zooo fijn knippen kan ik nou ook weer niet.


Ook het bloemetje, het rood/witte touw en de tag komen van Knutsel & Zo. De eyeletsetter (die ik tevens voor de gaatjes in mijn 'gezellige tasjes' gebruikte) is daar trouwens ook verkrijgbaar.


Het inpakpapier is van de Hema.

Nou, dat was het weer voor vandaag. Wens ik jullie nog een fijne, zonnige zondag toe!12 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Jaaaa... dat is echt "for me", dat zie ik zo! Helemaal in m'n straatje hoor, zo'n rood-met-witte-stippen-paddenstoel! En dan dat inpakpapier, ja echt "for me"! Helaas is die "you" niet "me"! Maar je zult er ongetwijfeld iemand héél erg blij mee hebben gemaakt!
Fijn weekend!!!!!

Brenda zei

Hij is weer helemaal leuk!!!
Super joh!
Lieve groetjes brenda

Mireille zei

argh wat een drama!!! ik moet er niet aan denken dat er wat gebeurd met de kaart van mijn camera. Maar goed. Ik vind het een geweldige tag! ik wens je een goed weekend

Miranda zei

Wat balen van je kaartje! Gelukkig heb je alle foto's wel!
Ik vind de tag helemaal geweldig! Leuk met dat vilt!

Marie-claire zei

Dat is balen, kaartje stuk!
Wat heb je die paddestoel netjes geknipt zeg!
Ben blij dat die "you" me is ; )

Groetjes Marie-Claire

Knutsel en Zo zei

Ik geloof dat ik zo eerst maar eens een back-up ga maken. Gelukkig had jij dat wel gedaan.

Een hele mooi Tag Margriet! enne weer een leuk verhaal!

Groetjes, Karin

Creagea zei

Heel leuk gemaakt en balen van je kaartje

groetjes Gea

Gerda Heijne-Hartsuiker zei

Leuke mooie tag!! Matched goed bij je kadopapier!

Groetjes Gerda

Johanna zei

Leuke tag! Ik zag in het bos al zo'n echte paddestoel, rood met witte stippen. Alleen die kabouter...onvindbaar!

Groetjes,
Johanna

Judith zei

Knutsel & Zo en Hema behoren toch wel tot mijn favoriete winkels. Een combinatie uit beiden vind ik dan ook super! Net als je tag, die zo vrolijk past op dit gezellige cadeau. En dat allemaal te zien op een zonnige herfstdag als deze - PERFECT!
Groetjes, Judith

Marianne Schut zei

Hai Margriet, wat een gezellige tag heb je weer gemaakt! Ik was vandaag in het bos en zag net zulke mooie paddenstoelen staan!! Zo krijg je echt zin in de herfst, ben ook heel benieuwd naar je herfstboekje, succes met je camera...Liefs Marianne

Brendaxx zei

Het ziet er weer prachtig uit :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...