Pagina's

woensdag 1 februari 2012

3 nieuwe hobbies

Sinds kort heb ik een aantal nieuwe hobbies.....


{Welja, alsof ik er nog niet genoeg had?!?!}


Ik heb mezelf namelijk getrakteerd op een
iPhone 4 S... (nee toch geen iPad) En ik ben er als een kind zo blij mee!!!


Na één dag snapte ik al niet meer hoe ik inhemelsnaam ooit zonder had gekund....


Ik heb hem nu sinds kerstmis en elke dag opnieuw ontdek ik er nog iets nieuws op. En weet je wat er o.a. zou fijn aan is? Dat ik nu ook ALTIJD een fototoestel bij de hand heb! En dat komt heel goed van pas tijdens mijn andere nieuwe hobby......


Wandelen!
Samen met een vriendin wil ik deze zomer een tocht van 40 km gaan lopen én -als dat goed bevalt- volgend jaar wellicht verder.......
Sinds 1 januari lopen we nu elke dinsdag een rondje.....

Hier bij ons in de omgeving.....


Elke week een beetje verder....En komen op plaatsen waar ik nog nooit geweest ben. Deze zandvang hieronder bijvoorbeeld ligt op nog geen 5 kilometer van mijn huis vandaan!!

En ik was er nog nooit geweest!


Niet te geloven toch....


En dit paard kijkt me elke dinsdagochtend meewarig aan.....

Ik zie hem denken "daar heb je ze weer, moeten die niet aan de strijk/afwas/poets?"


En o ja en dat fototoestel, doet het ook vanuit de auto.....
{foei Margriet, schaam je, maar die regenboog was zoooooo mooi diemoestenzouvastgelegdwordenvoorhetnageslacht....}Tja en dan kan ik het natuurlijk ook niet laten om met de hele familie te Wordfeuten....

Pffffffffffff.......Weet iemand waar ik kan regelen dat een dag voortaan 28 i.p.v. 24 uur heeft?Ik hoor het graag!11 opmerkingen:

Lydia zei

Is daar geen app voor te krijgen, voor extra tijd...haha mooi ding hoor!

Ellen zei

Ik heb weer genoten van je fotoroman Margriet! Geweldig!
Groetjes Ellen

Theetante San zei

Wat kan ik me jou enthousiastme goed voorstellen! Ik heb mijn iPhone ook nog niet zolang. Maar ik denk dat ik een beroerte krijg als ie weg op kapot is! Heerlijk al die apps. En ze maken mooie foto's! Nu ... Wil ik n iPad! Hahaha ... Nog ff sparen.

Groetjes
San

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

Heerlijk al die hobby's! ;-)

Knutsel en Zo zei

Wat een heerlijk toestel he. Ik heb zelf een Samsung maar die ziet er een beetje hetzelfde uit, hahah. En ja ik kan ook niet meer zonder! Enne dat Wordfeud, hou op zeg wat een verslavinggggg. Misschien kunnen we samen eens een potje doen!

Wat heerlijk he dat wandelen. Ik heb het ook heel lang met mijn vriendin Judith gedaan. Wat een stijve kaken hadden we dan na een rondje lopen, van het beppen!

Groetjes, Karin

Judith zei

Waanzinnig mooie omgeving. Interessant hoe prachtig het dicht bij huis is!
Mag ik je wordfeud adres? Onze zoon heeft een ipod en ik mag words maken, hihi

Gemma zei

Nou snap ik waarom je geen tijd meer hebt om te frutselen! Goed bezig hoor met dat wandelen en wat een mooie foto's, en dat woordfeuten werkt verslavend, mijn dochter doet het ook en ik vind het dan wel heeel erg leuk als ik haar mag helpen, Groetjes Gemma

kaneeltje zei

Leuk voor jou, maar het scrappen daar komt niet veel meer van terecht,toch ? (grapje)
Je bent enthousiast als een kind....(zou ik ook zijn).
't Is dat ik er geen geld voor (over)heb hoor, anders kocht ik er ook een.Maar ben vaak thuis dus al die luxe is eigenlijk ook overboden.Kan achter de computer wanneer ik wil.En doordat ik geen wordfeud kan spelen heb ik tijd over......dit klopt niet echt.Ik ga genieten van je wandelfoto's nu je altijd een toestel op zak heb, veel plezier !

Chantal van de Kant zei

ja, als jij nu eens uitvind hoe die dag een paar uur langer wordt met zo een iphone, laat me dat dan maar even weten. Ik heb er ook eentje, en inderdaad, ik kan ook niet meer zonder hoor. Nu nog een ipad.

Wilma zei

Wauw, wat maakt dat ding mooie foto's!!!! (sorry, dat doe jij natuurlijk!)

anja curvers zei

Hilarisch wederom Margriet en wat een prachtige foto's. Laat Huub nu net naast mij zitten met je raad het al inderdaad .............

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...