Pagina's

vrijdag 10 februari 2012

Knutsel & Zo Vrijdag - Cadeautasje

Jeetjemineetje, zijn we al weer 2 weken verder? De tijd vliegt echt ongekend hard voorbij!


Vandaag is het mijn beurt alweer voor de Knutsel & Zo vrijdag en ik heb nog een keer een cadeautasje gemaakt. Dat blijft leuk om te doen namelijk.

Weet nog niet aan wie ik het ga geven, dus heb er even geen felicitatie o.i.d. opgezet. Dat kan altijd later nog......


Als basis voor de jurk gebruikte ik het chipboard jurkje van de Maya Road Keychain Set. Ik beplakte dit d.m.v. Aleene's Origanal Tacky Glue (ideaal spul voor dit soort creaties) met bordeaux rood vilt, een stukje bordeaux rood flower ribbon en 3 bordeaux rode Papieren Roosjes Valentine van Marianne Design, designpapier van 4 Heures 37 Allée des Ateliers en tot slot 2 parelmoeren plakpareltjes. De kleuren passen werkelijk PERFECT bij elkaar!Vind het wel een schatje geworden hoor.....al zeg ik het zelf......Op het kraft tasje plakte ik een French Pastry Doily van Cheery Lynn en een stukje design papier van 4 Heures 37 Allée des Ateliers. Van beiden had ik de randjes geïnkt met Walnut Stain Distress Ink. Ook plakte ik er een swirl van ZVA Creative op. Deze komt niet uit de webwinkel, maar Knutsel & Zo heeft wel swirls die er heeeel veeeel op lijken.


Op de kraft label (20 stuks voor slechts € 1,50....ja sorry, maar ik blijf het herhalen) een bordeaux rode Gardenia, roze knoop en een stukje hennep garen. De tag is aan het tasje gemaakt met een stukje jute band, vintage Ribbon van Marianne Design en rood/wit twine.Wil ik jullie er nog op wijzen dat je bij Knutsel & Zo nog steeds 15% korting krijgt op alle Marianne Design artikelen. Ja, óók op de nieuwste 'Hollandlijn'. En het 4 Heures 37 papier is zelfs met 30% afgeprijsd.Vergeten aub niet ook even een kijkje te gaan nemen bij Annemarie & Merit en Karin & Didy, want daar is het ook weer Knutsel & Zo Vrijdag!?Kei gezellig dat je weer langskwam en een warm welkom aan mijn 300ste volger José!

14 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Hoi Margriet,

Wat ontzeetend mooi gedaan ben helemaal weg van die paspop met haar prachtige vilten jurk met roosjes, echt een top idee!!

fijn weekend Annemarie en merit

Knutsel en Zo zei

Ik vind je tasje echt super Margriet!
Persoonlijk zou ik zo'n tasje best graag met mijn verjaardag cadeau krijgen;-)

Fijn weekend he en vergeet geen woordje te leggen!

Groetjes, Karin

Cindy zei

Wat een prachtig tasje! Dat is weer een leuk crea-idee om een cadeautjes in weg te geven :)
Ik vind je tasje heel fleurig en elegant!

Lia zei

Heel mooi gedaan Margriet,een heel leuk weggevertje.
groetjes Lia

kaneeltje zei

Je zei hetzelf al maar ook ik vind het een schatje hoor.
Mooie kleurencombinatie en een leuk idee die vilten jurk.even nieuwsgierig.... maak je nou voor carnaval ook je eigen kostuum want je bent zo creatief ?

Marit zei

Erg mooi tasje, leuk al die details!

Groetjes,
Marit

Sanne zei

300 volgers al, jij gaat hard zeg! Wat een gave tas heb je gemaakt. Als je geen bestemming ervoor hebt, dan kun je hem altijd naar mij sturen ;-) Dat jurkje is erg gaaf gemaakt met het vilt en het roosjeslint!

Liefs Sanne

Dakini zei

Hey super mooi tasje. Je zou er beterschap op kunnen zetten en dan vullen met fruit (graag geen kiwi) en geven aan de buuf die op de bank ligt? Tis maar een ideetje hoor ;)

hokje zei

Wat heb je er een supermooi tasje van gemaakt! Hier liggen er ook nog wacht te wachten om gepimpt te worden...

Fijn weekend. Groeten, Miranda

Martine zei

altijd geweldig he dat kraft!
maar de kleuren combinatie met dat rood maakt het wel heel super!
groetjes martine

Marianne Schut zei

Hai Margriet, wat een super chic tasje heb je gemaakt! Mooi hoor dit rood, helemaal leuk! Liefs Marianne

wendie zei

Hoi Margriet, wat maak je een wondermooie creaties, ik kijk mn ogen uit!
Ik zie dat je heel veel digistamps hebt, wat zijn dat eigenlijk Al googelend kom ik daar niet uit!

Marie-claire zei

Wow, Margriet! Wat een chique tasje, mooi!
Nog ff en het is CaRnAvAl!! Veul plizier!! >;o)

Groetjes Marie-Claire

Judith zei

Wow, ik ben onder de indruk van die jurk! Dat is een top idee, Margriet! Super super tasje weer.
Sorry voor de late reactie, was even off-line
groetjes, Judith

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...