Pagina's

dinsdag 25 september 2012

Boer Zoekt Vrouw

Zelden kijk ik televisie....Behalve dan als Boer Zoekt Vrouw weer de ether ingezonden wordt, want dan vinden jullie mij elke zondagavond trouw voor de buis......
Vind het zo'n geweldig leuk programma en met mij miljoenen anderen als ik de kijkcijfers moet geloven.....En als ik dan Yvon Jaspers met een stuk appeltaart aan een antieke keukentafel zie zitten met een verlegen 48-jarige boer -die blozend en schoorvoetend toegeeft dat hij nog nooit gezoend heeft en waarvan ik niet wist dat dat bestond, maar dat terzijde- dan smelt mijn hart en bekruipt mij altijd zo'n heerlijk oer-hollands gevoel......Kun je me een bietje volgen?
En neeeeeeeh, dan bedoel ik niet dat gevoel dat ik elk jaar krijg als ik na de vakantie weer de grens bij Venlo overgereden kom, en het STEEVAST regent.......maar ik bedoel het gevoel van fris groen gras, hagelslag, koeien in de wei, kaas, water -veul water; ter land, ter zee en uit de lucht (vooral bij Venlo)-, stroopwafels, rood-wit-blauw, grachtenpanden, kroketten, fietsen -al dan niet gestolen-, tulpen engazonogmareffedoor......Enfin.....je snapt het wel..... Vandaar mijn plotselinge, onbedwingbare drang om de banner bovenaan mijn blog Oer Hollands te maken......En een eerste labeltje......Er volgen er meer {smile}6 opmerkingen:

Mary zei

Echt een heel gaaf, stoer en oer hollands labeltje!! En ik ken dat gevoel..........
Groetjes Mary

Brendaxx zei

Gaaf label!! En idd heerlijk Hollands:)

Sanne zei

Jeuj, er volgen er meer! Vind het een erg leuk label. Sorry, Margriet, ik kijk niet naar BZV. Ik kijk gewoon geen tv... Maar van Hollandse knutsels hou ik wel, maar dat wist je al ;-) Over dat van Venlo ben ik het niet met je eens. Ik kom er vandaan en woon tegenwoordig in Brabant. Daar regent het 'veul' meer.

Liefs Sanne

Anoniem zei

Hoi Margriet, wat een mooi label! Ik ben erg nieuwsgierig naar de volgende! Ik heb dat papier ook en heb er nu ook weer een ideetje mee dankzij jou! Bedankt! Enne je blog ziet er leuk hollands uit. Ja en ik ben ook een trouwe boer zoekt vrouw fan! Terwijl ik niet zo hou van boerderijen enzo, maar het programma vind ik super! Groetjes, Miranda.

jolanda zei

mooie label

Martine zei

heerlijk dat rood/wit/blauw!
word er altijd vrolijk van.
en ook hier is de tv op zondag van mij!!

groetjes martine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...