Pagina's

zaterdag 1 september 2012

Te laat kaartje + nieuwe digitale stempels

Hoi hoi, daar is ik weer!Dit keer met een kaartje voor Sanne, die gisteren jarig was.
En sjeem-on-mie ik was weer eens te laat.......
Sorry Sanne!!!
Omdat ik geen ''te laat'' stempeltje had, heb ik er zelf maar een in Photoshop gemaakt.
 En aangezien ik nu eens niet elke keer opnieuw het wiel wilde moeten uitvinden in Photoshop, bedacht ik dat het wel eens handig en vooral ook tijdbesparend kon zijn als ik gewoon een aantal teksten in voren zou maken.Tadaaaaaa......Met dit als resultaat:
Mocht je ook geïnteresseerd zijn; deze 12 leuke stempels zijn te koop voor slechts € 1,- in mijn webwinkeltje.Leuk dat je weer langs kwam, fijn weekend nog!
9 opmerkingen:

Gemma zei

Goed bezig! Groetjes Gemma

Judith zei

Mooi kaartje!!
Leuke digistempels heb je gemaakt!

Groetjes Judith

Riet zei

Lief kaartje Margriet.

Liefs Riet.

Judith zei

Jij bent zelfs sneller dan ik. Mijn kaartje voor Sanne moet nog verstuurd worden...
Leuk is ie van jou!

Lianne Raateland-Steenvoorden zei

GEweldig leuk!

José zei

Nou na je verjaardag nog kaartjes ontvangen is geen straf hoor!
Ik vind em hartstikke leuk. Mooie tekst!

Sanne zei

Margriet, ik heb de kaart ontvangen hoor. Wat was ik blij met een kaartje van jou! Zoals je weet ben ik weg van je stijl. De stempels zijn tof zeg, doe je goed!

Liefs Sanne

Atelier 71 zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Atelier 71 zei

Mijn vorige berichtje heb ik even verwijdert want daar zaten wat schrijf fouten in.
Ik kijk graag op je blog en heb bewondering voor de mooie kaarten die je maakt. Ook je digi stempels vind ik het einde. Ik ben zelf nog niet zolang bezig met het maken van kaarten en vraag me dan ook af hoe je het voor elkaar krijgt om de digi (tekst) stempel zo mooi op de plaats van de kaart geplaatst krijgt. Kun je me verraden hoe je dat doet?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...