Pagina's

zondag 20 januari 2013

Doos


Neeeeeeej dit bericht gaat niet over mij, maar gewoon over een papieren doosje!Ik heb hem gisteren gemaakt tijdens een gezellige make-and-take gegeven door Agnes (van de Stempelkraom), demonstratrice van Stampin'up en gegeven bij Marijke (van Freubels van de Molletjes). Nogmaals bedankt dames!Leuk om te doen, alle gebruikte materialen zijn van Stampin'up -allé op het touwtje van een Pickwick theezakje na dan-en ik ben er heel enthousiast over, maar kennogniekiezenie wat ik wil gaan bestellen.....Ook superleuk om na al die jaren internet-contact eens in-riel-laif  kennis te maken met Marie-Clarie!!Voor herhaling vatbaar wat mij betreft dames.

 

9 opmerkingen:

Mariken zei

Hey Margriet, in het echt is-ie mooi en op de foto ook!
Groetjes Mariken.

Marianne Schut zei

Wauw Margriet, wat een gave Doos!
Super leuk gemaakt en kan me voorstellen dat je niet kan kiezen tussen al die gave spulletjes van stampin up! Liefs Marianne

Ellen zei

Het was leuk om je zaterdag te ontmoeten. Ik vind je doos in het echt nog mooier dan op de foto!
Groetjes, Ellen

Judith zei

I wish I have been there (-:

kaneeltje zei

Wat een schattige doos of is het nou meer een doosje,want het is moeilijk om de grote in te schatten ? Stippels maken mij gek.....

Gemma zei

gaaf doosjes! Groetjes Gemma

Marijke zei

Jaaa mooi!! in het echie nog mooier. Leuk idee van het touwtje, je snapt wel dat de teezakjes hier nu zonder touwtjes in de doos liggen haha.

Groetjes, Marijke

Marie-claire zei

Je hebt er een skonne doos van gemaakt, tja en dat touwtje maakte 'm toch af! Ja, eindelijk was het er van gekomen om elkaar in het eggie te zien, zeker voor herhaling vatbaar, gezellig!

Groetjes Marie-Claire

anja curvers zei

Wow gaaf zeg wat een leuke doos en mooie spullen he die SU.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...