Pagina's

maandag 28 januari 2013

Stampin' Up!® Demostratrice

Hoi, hoi,


Vandaag heb ik een verrassend nieuwtje voor jullie......


Rapapaaaaaaaaaaa........Ik ben demonstratrice geworden voor het merk Stampin' Up!®!!!!!!!!! 

Hoe dat zo? Vorige week maakte ik via een make-and-take van Agnes kennis met het merk Stampin' Up! Dit van oorsprong Amerikaanse merk wordt enkel door demonstratrices verkocht en is dus niet verkrijgbaar in de winkel. Sinds oktober vorig jaar is het ook in Nederland verkrijgbaar.
De stijl, de kleuren, de stempels, de ponsen, het papier etc. etc. spraken me enorm aan. Helemaal omdat het allemaal perfect op elkaar is afgestemd. Neem maar eens een kijkje in de digitale catalogus, dan begrijp je vast direct wat ik bedoel.

Een PDF versie van de catalogus is hier te vinden.

Dit boekwerk van maar liefst 205 pagina's staat boordevol artikelen en ideeën. Hier kun je lezen hoe je in het bezit kunt komen van een papieren versie.

Ik verwacht morgen mijn welkomspakket en ik kenniewachtenie om daarmee aan de slag gaan!! Uiteraard zullen de voorbeelden dan snel volgen.

Ook wil ik jullie binnenkort in de gelegenheid stellen om de producten eens uit te proberen tijdens een workshop of make-and-take. Want ik weet uit ervaring hoe prettig het is om het materiaal in het echt te zien, te voelen en te (geb)ruiken!!! Een workshop of make-and-take kan bij jou of mij thuis gegeven worden. Als ik bij iemand thuis mag komen, dan krijgt de gastvrouw natuurlijk een leuke attentie en kan zij gratis producten verdienen. Vrees niet......ik hou geen saaie verkooppraatjes, het is gewoon een gezellige, creatieve middag of avond!! Enne.......mijn zoon heeft al spontaan aangeboden met bitterballen rond te gaan ((-;

Boven in beeld vind je diverse tabbladen waarop informatie staat over bestellen, verkrijgen van een gratis catalogus, verzendkosten, betalen etc. etc.  Ook kun je er lezen over de sale-a-bration actie die momenteel loopt.

 
  Klik hier voor een PDF-versie van de folder.  

Bij elke € 60,- aan bestellingen tussen 22-1 en 22-3-2013 mag je 1 gratis item uit deze folder kiezen!!! Er zijn  maar liefst 17 artikelen waaruit je kunt kiezen, dus voor elk wat wils. Is dat leuk of is dat leuk?!


Ik hoop dat jullie na het inzien van het ideeënboek en het lezen van deze informatie net zo enthousiast over Stampin' Up! zijn als ik. Jullie gaan er nog veel over zien en horen op mijn blog, maar één ding is zeker; naast het promoten van Stampin' Up! artikelen blijf ik gewoon nog andere dingen showen die ik gemaakt heb en af en toe een (onzin)verhaal vertellen!! (-;


Zegt het voort, zegt het voort en ik hoop tot snel!

14 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Hoi Margriet.

WAt een nieuws super!!! Van harte Gefeliciteerd ..geweldig heb er al veel dingen van gezien en inderdaad alles prachtig te combineren...we zijn benieuwd naar je creatie's.

Liefs annemarie en merit

Judith zei

Goedemorgen Margriet,
Dat is GEWELDIG nieuws, gefeliciteerd!!! Het past helemaal bij jou (-:
Heel veel plezier met je nieuwe functie. Voor mij jammer dat je zo ver weg woont. Mijn huis staat open voor jou (-;

Groetjes van Judith

Unknown zei

Super Van Harte.
Ben benieuwd wat je allemaaal voor ons gaat maken.
De labels van hier onder zijn weer erg leuk.
En je onzin verhaaltjes ze zijn heerlijk om te lezen en altijd brengen ze een smile op mijn gezicht.
Groetjes en een fijne week Brigitte

Bernardine zei

Wat leuk voor je!
De catalogus ziet er leuk uit.
Ik wil best een papieren versie daarvan, maar de link doet het niet..... :(

Miriam zei

Hi Margriet, welkom bij de club! Heel veel succes gewenst met het creatieve avontuur dat SU heet...

Groetjes, Miriam

Unknown zei

Wat super leuk zeg, gefeliciteerd!

Ik ben benieuwd naar jou creaties hiermee en misschien in de toekomst dat ik wat bij je bestel!

liefs,
Samantha

Unknown zei

Ontzettend leuk Margriet!
en wat een leuk merk! Ik kom zeker een keer langs om het te komen bewonderen..

Tot snel. groetjes Inge

Marianne Schut zei

Geweldig leuk nieuws Margriet!
Ik heb al eens een pons van stampin up besteld. Ze hebben inderdaad mega mooie spulletjes, met een hoog heb gehalte!! Nu weet ik dus dat ik bij jou terecht kan voor een bestelling, leuk! Heel veel succes en vooral plezier! Maar dat gaat wel lukken met jou (en de bitterballen van je zoon!) Liefs Marianne

Mariken zei

Hey Margriet, wat een leuk nieuws! Dat is tof, ben benieuwd hoe het je gaat bevallen, je nieuwe uitdaging! En wat je gaat maken...
Groetjes en veel plezier, Mariken.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Welkom in het team en heel veel succes.

Marijke zei

Hoi Margriet,

Toch demo geworden, LEUK!!( had het al gehoord) Wens je veel succes toe met SU enne ben benieuwd wat je allemaal met de spullen gaat maken.

Groetjes, Marijke

anja curvers zei

Inderdaad verrassend Margriet maar wel begrijpelijk hoor ze hebben mooie spullen ik heb er ook wat van in mijn bezit. Nou veel succes hoor gaat vast goedkomen.

hokje zei

Gefeliciteerd! Wat een prachtige spullen, ben benieuwd wat voor moois je daar allemaal mee gaat maken...

Fijn weekend. Groeten, Miranda

Judith zei

Hoi Magriet,

Wat leuk!Gefeliciteerd!! Jammer dat je zo ver weg woont want een workshop van jouw zal vast erg gezellig zijn! Ik ben benieuwd naar al je creaties die je gaat maken!

Groetjes Judith

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...