Pagina's

woensdag 3 april 2013

Bloemenlabel + Petite Curly Label Punch


Hoi, daar ben ik weer. Een beetje laat nog met een paaslabeltje, maar ach, dat mag de pret niet drukken.


Het paasmandje is van de Spring Sampler stampset en ik heb deze rechtstreeks op de stempel ingekleurd met 4 van mijn markers; de Old Olive, Chocolate Chip, Daffodil Delight en Primrose Petals.Het label is gemaakt met de Curly Label en Modern Label Punch, welke ik met de Whisper White Inkt bestempeld heb en geponst uit Old Olive en Daffodil Delight cardstock.Wat passen de kleurtjes toch allemaal mooi bij elkaar hè?Je zou er zomaar van gaan denken dat het echt voorjaar is! (-;En oooooh, de stempeltjes van deze serie zijn zo über-schattig!!! Kijk zelf maar:Tot slot heb ik nog goed nieuws voor de mensen die de uit de SAB-folder de Pretty Petites stempels als cadeau kozen en de Petite Curly Label Punch later nog wilde aanschaffen. Deze is inmiddels te bestellen voor een bedrag van € 15,95.

 

En even ter info; de Ciao Baby! stampset  uit de lente/zomer catalogus past hier ook precies bij.
Dit was het weer voor vandaag. Fijne dag nog! 7 opmerkingen:

Mariken zei

Oe, wat leuk allemaal!
Groetjes Mariken xx

hokje zei

Erg leuk! Het vogelhuisje uit je vorige post vind ik ook erg mooi.

Fijne avond. Groeten, Miranda

Riet zei

Prachtig Margriet.


Liefs Riet.

Ellen zei

Geweldig weer!
Groetjes, Ellen

Colien zei

Leuk!!
grtz. Colien

Anja zei

We kunnen zonnige Paaskaartjes nog steeds gebruiken met dit weer! Echt superlief, en ook die stempeltjes, wat schattig!!

Helen zei

wat een superleuk labeltje heb je weer gemaakt. De stempeltjes lenen zich er ook wel voor om met de markers in te kleuren. Heb mijn markers ook al meteen in gebruik genomen. Groetjes, Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...