Pagina's

woensdag 17 juli 2013

Terug van weggeweest & samen delenGoedemorgen op deze schitterende woensdag lieve mensen!


Na 2 weken op vakantie te zijn geweest in het heerlijke Spanje, is het tijd om zo zoetjes aan weer aan de slag te gaan.Het was wel even afzien hoor om tijdens het uitkomen van de nieuwe catalogus weg te zijn en al het moois op internet voorbij zien te komen, zonder dat ik daar zelf deel van kon uitmaken..... Eén ding is zeker, volgend jaar plan ik mijn vakantie anders!! (-;Wel heb ik een heleboel inspiratie opgedaan in Spanje en ik hoop dat dat ik al mijn ideeën nou eindelijk
ook eens een keer in de praktijk kan uitvoeren.Ben ieder geval al wel begonnen met het maken van een nieuwe pagina 'Samen Delen' (zie hierboven).  Op deze pagina bied ik diverse Stampin' Up! producten aan in kleinere hoeveelheden dan dat ze in de catalogus staan. Het is nog slechts een klein deel van hetgeen komen gaat, maar neem alvast eens een kijkje, dan begrijp je precies wat ik bedoel.
Vandaag om 12.00 uur gaat er alweer een nieuwe bestelling de deur uit. Mocht je daarvan nog gebruik willen maken, dan moet je snel zijn. Volgende week woensdag in ieder geval weer een nieuwe bestelling, of bij grote drukte misschien nog wel eerder.Ik hoor het graag als je iets wilt bestellen!

1 opmerking:

Helen zei

Ha die Margriet, welkom terug. Dat ziet er interessant uit. Ik mail je nog wel even. Groetjes, Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...