Pagina's

maandag 12 augustus 2013

Als een vis in het water...

Zo voel ik me met Stampin' Up!Ben echt superblij dat ik een half jaar geleden ben 'ingestapt'. Het heeft me al zoveel moois gebracht, en dan bedoel ik niet alleen materialistisch gezien......!
In de nieuwste catalogus zag ik deze Circle Treat Cup gevuld met water en daarachter de Fishin' Around stempel en ik vond het zooooooooo'n leuk idee; dacht 'dát wil ik ook proberen!!'

 
 
Het kostte me 2 pogingen voordat ik de Treatcup (12 stuks € 3,50) waterdicht had, maar oké dan héb je ook wat hè; een kaart met water, het moet niet gekker worden! (-:

 

Op de computer typte ik in Word een kleine woordspeling en printte i.p.v. Birthday Wishes dus Birthday Fishes.Eerlijk is eerlijk, ik durf de kaart niet op de post te doen, bang dat mijn visjes weg zwemmen, maar om zo aan iemand te geven, no problem.

Wil je weten hoe ik deze vissenkom heb gemaakt, lees dan nog even verder naar beneden. (-;
Ik heb de cup op zijn kop gelegd en voorzichtig gevuld met water, vervolgens heb ik de dubbelzijdige tape van de cup getrokken en heb ik op de rand van de cup in één beweging (dus vooral zonder onderbrekingen) met een lijmpistool een dikke laag lijm getrokken. Een minuscule klein openingetje zorgt er al voor dat je vissenkom gaat lekken, dus let goed op dat er overal lijm zit! Vervolgens meteen een ruim stuk doorzichtig sheet erop geplakt en goed aangedrukt.  Even goed op zijn kop laten drogen en vervolgens kun je je cup omdraaien en testen of hij waterdicht is.De vissenkom is dus op een apart velletje papier gestempeld en ingekleurd en áchter de treatcup en plastic sheet geplakt.

Losse houten stempel Fishin' Around € 10,95Dan heb ik nóg een vissenkom op een blanco velletje gestempeld en de inhoud er met een cirkelpons uitgestanst en deze 'lege' vissenkom over de treatcup geduwd.Met de Gorgeous Grunge stempelset heb ik wat 'waterspetters' op het wit gestempeld en met enkele Rhinestones nog wat meer diepte en bling in de kaart gebracht.
C'est ca! Grappig hè?18 opmerkingen:

Mariëlle zei

Wat een super leuk kaartje zeg!!

Freubelparadijs zei

Ik vind hem zoooooooo gaaf!

Marit zei

Leuk Margriet, het kan dus echt met water! Gaaf!

Groetjes,
Marit

Gerdine zei

Ik zag de vissenkom in de catalogus en dacht: kan dat goed gaan? Ja dus! Heel erg leuk!

Ilse zei

super super super leuk gedaan
echt waar, een prachtig kaartje .

Colien zei

Wat geweldig, erg leuk gemaakt!
grtz.Colien

Eefje Selder zei

Wat een geweldig leuk kaartje! Ik vond hem ook al helemaal te gek toen ik hem zag, maar had de grootste twijfels inderdaad of dat wel zou lukken...wauuuww te gek!

Miranda V zei

Dit is echt helemaal fantastisch! Super leuk uitgewerkt met het thema er om heen.

Yvonne zei

Echt een te gek kaartje! Zag 'm ook staan in de catalogus en had precies dezelfde gedachte als jij. Alleen blijft het daar vooralsnog bij...Maar nu ik jou kaartje zie moet ik het ook maar snel eens proberen. Groetjes, Yvonne

Marijke zei

Dit is echt heel gaaaaaaf gemaakt!!
Groetjes,
Marijke

Unknown zei

Hij is geweldig!!! Treat cups heb ik, nu de stempel nog. Echt iets om uit te proberen!

Jacqueline DH zei

Ik vind hem helemaal super!

Helen zei

Oh wat is deze gaaaaaaf! Helemaal toppie. Groetjes Helen

Mary zei

Wow wat ziet dat er gaaf uit!!!
Fijne dag, groet Mary

Linda Visser - van der Velden zei

heeeel gaaf gedaan!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

De mijne was ook waterdicht......tot ik de dag erna naar de zolder ging. Bleek toch niet meer zo waterdicht als ik dacht.....oeps....nieuwe poging...

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Supermooi en leuk natuurlijk deze kaart!

Wilma zei

Super leuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...