Pagina's

donderdag 22 augustus 2013

Pennant Parade III
Ben ik weer!

Een beetje vroeg nog voor een kerstboom, maar omdat je deze ook met de Pennant Parade stempelset kunt maken laat ik hem toch zien.


Ik heb hem 3 x gestempeld in de kleur Old Olive, gestanst en tegen elkaar geplakt, zodat je een 3D effect krijgt. Het bloempotje is ook van dezelfde stempelset en gestempeld in de kleur Chocolate Chip .
Het designpapier, rode lint en de Merry Christmas stempel is al uit de nieuwe wintercatalogus welke 29 augustus online gaat. Bij elke bestelling en ook als je een make-and-take/workshop bij me volgt of een party bijwoont krijg je er een van me (max. 1 p.p.).
En dan krijg ik héél vaak de vraag hoe ik toch dat gestippelde randje maak op de tag en/of waar deze tag te koop is. Helaas is hij niet van Stampin' Up! maar van Papertrey Ink en alleen in Amerika te koop. 
Tot slot wil ik vandaag graag eens iedereen bedanken die toch elke keer weer trouw mijn blog bezoekt en/of een berichtje achterlaat!! Maar liefst 386 volgers; ik ga weer eens iets leuks weggeven als ik de 400 heb bereikt. Help je mee?
Ik zou ook echt DOLGRAAG een ieders blog meteen terug willen bezoeken, maar hoe graag ik het ook wil, het lukt me gewoonweg niet, het ontbreekt me aan tijd. Wel ik benadrukken dat ik jullie lieve, leuke en enthousiaste reacties allemaal met heel veel plezier lees!!!Dus bij deze:


8 opmerkingen:

Miranda V zei

Op en top creativiteit door er een boompje van te maken. Heel leuk! De embossingrand is idd ook gaaf.

Judith zei

Heel leuke tag weer, Margriet!
En dat je geen 386 blogs kunt bijhouden is begrijpelijk (-;

Anna Laura zei

Wat een leuke tag toch weer. Toch zo jammer dat ik niet iets meer geld heb voor al die mooi dingen van SU. Ik zie zulke mooie dingen voorbij komen!
Ik zou zeggen ga zo door ;-)

Groetjes, Anna Laura
madebyannalaura.blogspot.nl

anja curvers zei

Hele leuke tag weer Margriet echt heel erg gaaf. En je hebt gelijk zoveel blogs bijhouden gaat gewoon niet. Daar zou je al bijna een dagtaak aan hebben.

Mary zei

Ik denk dat er zo langzamerhand steeds meer bloggers aan de kerst denken, dus je kerst-tag is een leuke inspiratie bron!! Hij is weer súper gaaf!!
En dat je niet alle blogs kunt bijhouden lijkt me logisch........jeetje al bijna 400!! Geweldig!!
Fijne dag, groet Mary

kaneeltje zei

Jammer dat ik mij maar 1 x als volger aan kan melden ! Wat een leuk label en leuk dat je laat zien wat je met 1 artikel allemaal kan doen.

Unknown zei

Wat leuk Margriet. Ik heb deze ook, maar nog nooit op deze manier gebruikt. Bedankt voor de tip!
Liefs Angelique

Unknown zei

Wat een leuk kaartje en wat een lieve woorden! Echt super en ik geniet elke keer weer van je blog. Ga zo door!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...