Pagina's

woensdag 27 november 2013

Stampin' Up! Convention 2013 Deel III

Op vrijdagochtend moest ik al vroeg uit de veren omdat ik me om 8 uur in het Manchester Central Conferentiecentrum moest melden voor een uitleg van mijn presentatie.


Hoe het begon.....In augustus van dit jaar kreeg ik een telefoontje vanuit Stampin' Up! Ze hadden mijn blog en creaties gezien en waren onder de indruk. Of ik misschien als afgevaardigde voor Nederland een demonstratie wilde houden op de grote Conventie in Manchester? Whoeps..... ik voelde me zeer vereerd, maar tegelijkertijd was ik ook een beetje bang voor het onbekende. Wat verwachten ze van mij? Wat moet ik demonstreren? Hoe lang? Hoe vaak? Wanneer? In het Engels? Voor hoeveel mensen? Hoe gaat dat dan? En bovenal KAN IK DAT WEL?!?!? Maar goed, het was natuurlijk een kans die ik waarschijnlijk nooit meer kreeg en na een nachtje bedenktijd, besloot ik dat ik het moest doen, alhoewel ik het dood-, maar dan ook doodeng vond.....Het product dat ik moest demonstreren was nog niet bekend, dat zou ik nog wel horen.En paar weken later stond de UPS aan de deur met een grote doos...... Vreemd, want ik had niks besteld. Maar wat bleek.....mijn te demonstreren product zat er in.......Een Stampin' Chalk Marker!!!!


HALLELUJAAAA, PRAIS THE LORD!!!! Moest ik daar 8 tot 10 keer 10 minuten over vol l*llen vol overgave en passief over vertellen??Pfieuw, wat een uitdaging....... Maar goed, ik houd wel van een uitdaging en ik was vast besloten dat het me kost wat kost zou lukken! En als ik me ergens in vastbijt, dan lukt het ook, kan ik je vertellen. Alhoewel ik eerlijk moet toegeven dat het me wel bloed, zweet en tranen heeft gekost.....
Ik had gedacht dat ik de nacht voorafgaand aan de Conventie geen oog dicht zou doen van de zenuwen, maar niets was minder waar. Gelukkig had ik Damir, de manager van Stampin' Up! Nederland nog even op de receptie gesproken en hij had nog eens in het Nederlands uitgelegd wat me te wachten stond. En oooooh....... als ik dat geweten had, was ik ook niet zo zenuwachtig geweest. Ik was gerust gesteld en sliep die nacht, heel uitzonderlijk voor mij, als een roos. Mijn projecten waren goed voorbereid, ik had enkele keren een praatje in het engels geoefend voor man en kinderen en meer dan mijn stinkende best kon ik op dat moment niet meer doen.
{Ff tussendoor; zijn jullie nog geïnteresseerd, het verhaal wordt te lang, moet ik nog verder vertellen? Anders quit hier maar gewoon!}
Er waren 5 demonstratrices, één uit elk Europees Stampin' Up! land die een presentatie mochten geven. Ik zou mijn tafel delen met de Oostenrijkse Fanny Minne, die geen Oostenrijkse bleek te zijn, maar een Vlaams sprekende Belgische die in Oostenrijk woont. Dat was wel een prettige bijkomstigheid.En groot was mijn verbazing toen er een soort van billboard voor me was gemaakt. Hahahaaaaa....net echt hè?Na mijn spulletjes geinstalleerd te hebben was er nog ruimschoots tijd over om de vele borden met inspiratie en te bekijken. Om jullie een voorstelling te geven heb ik de volgende foto's van het blog van Dina afgehaald. Ik hoop dat ze het goed vindt......

 
Ook werd er volop geswapt. Hier dan eindelijk foto's van de swaps die ik samen met Marie-Claire gemaakt had. 
Ik was geïnspireerd door dit tasje dat mijn Team Utopia genootje Angelique had gemaakt.En voor het geval ik er tekort kwam hadden we ook nog wat kaarten swaps gemaakt.


De swaps die ik gekregen had moeten nog op de foto. Ik kan alvast zeggen dat de meeste mensen er echt hun best op hadden gedaan, een uitzondering daargelaten.Oké, na de openingsceremonie -waar ik helaas geen foto's van heb, maar die superleuk en Amerikaans was, mocht ik aan de bak. Ik had met Fanny afgesproken dat we om het uur zouden wisselen. Helaas ook hier bijna geen foto's van. Maar toch een kleine impressie. De creaties die ik gemaakt had volgen z.s.m.

Ik vond het zoooooooo leuk om te doen. En het ging hartstikke goed en de mensen waren geïnteresseerd, enthousiast en maakten veel foto's van hetgeen ik gemaakt had met mijn simpele pennetje.......(-;En de tijd dat ik niet hoefde te demonstreren kon ik zelf rondlopen en kwam ik bijvoorbeeld mijn Engelse teamgenoot Sam Donald (misschien beter bekend als Pootles) van het SU Around The World Challenge blog tegen.
Ik en Sam DonaldHelaas lukte het me niet om nog een workshop of presentatie van een gastspreker te volgen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik was dik tevreden!
Morgen deel IV en daarmee tevens het laatste deel, want het wordt te lang en ik heb een chronisch gebrek aan tijd deze weken.Leuk dat je weer langs kwam!

8 opmerkingen:

Miranda V zei

Juist leuk dat je dit zo uitgebreid met ons deelt! Wat een eer en wat een ervaring dat je dit mag doen en meemaken. Ik stond pas voor het eerst in een blad met mijn kaarten en je wil niet weten hoe blij ik was dat mijn naam gewoon in het blad stond. Dus ik snap een beetje hoe het moet voelen als je naam op allerlei borden en flyers staat. Gaaf hoor! En die stift, is vast een leuk dingetje!

Adriana zei

Wat geweldig leuk om dit zo mee te mogen maken! Leuk geschreven ook.

José zei

Leuk verhaal en volgens mij een hele belevenis. Als je maar genoeten hebt. Kan niet wachten tot morgen het laatste deel;)
Groetjes, José

Helen zei

Wat een geweldige story van je belevenissen. Helemaal leuk om op deze manier je reis mee te beleven. Je hebt een topprestatie neer gezet. Kan niet wachten tot het laatste deel ;-) maar ook hier megadruk. Zie je gauw weer. Groetjes Helen

kaneeltje zei

zo'n avontuur maak je niet wekelijks mee dus juist leuk om te volgen wat je gedaan hebt!

Anita zei

SUPERGAAF!!!
Ennuh.....da penneke wordt unne echte musthave!!
Tilltoemorrowwwww.

Colien zei

Leuk weer om te lezen! Ben benieuwd naar het laatste deel...
grtz.Colien

Unknown zei

Wat tof Margriet! Je mag trots zijn op jezelf! Ik zou het ook doodeng vinden hoor.
Liefs Angelique

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...