Pagina's

woensdag 19 maart 2014

KaartjesAllereerst bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige blogpost. Ik word er gewoon verlegen van. (-;


Vandaag 2 simpele en nagenoeg dezelfde kaartjes gemaakt met de gratis set Petal Parade uit de Sale-A-Bration actiefolder. Je ziet deze stempelset op blogs van over de hele wereld voorbij komen. Hij is dan ook mega-populier.Het topje op de kaart maakte ik met de Scalloped Tag Topper Punch, ook al zo'n mega-populair product uit de nieuwe catalogus. 


De teksten van de See Ya Later set (een gratis product uit de SAB actiefolder) heb ik op de stempel ingekleurd met 2 verschillende kleuren markers. Dat geeft een nét wat specialer effect vind ik persoonlijk.  De teksten zijn zo leuk en speels, helemaal mijn ding.Mocht je nog gebruik willen maken van de speciale actie wacht dan niet meer te lang. De Sale-A-Bration loopt nog tot 31 maart 2014. Daarna zijn de stempelsets niet meer verkrijgbaar. En voor wie nog niet weet hoe het werkt (ik kan het me haast niet voorstellen door alle reclames op het www); bij elke € 60 die je besteedt mag je 1 gratis product uit de Sale-A-Bration folder uitkiezen.Laat maar weten als je iets wilt bestellen, dan regel ik het voor je.

 3 opmerkingen:

Ilse zei

Dit is weer zo een mooi kaartje , heb het al in het echt gezien en is op deze foto bijna net zo mooi . Bedankt voor de leuke reactie op mijn laatste berichtje .
Groetjes
Ilse

Unknown zei

Prachtige kaartjes! Toen ik de stempelset voor het eerst zag maakte hij weinig indruk op me, maar nu ben ik er helemaal verliefd op. Geweldig wat je er allemaal mee kan maken.
Liefs Angelique

José zei

Hoi Margriet,
Super leuke kaartjes. Ik hou wel van "simpel".
Toevallig heb ik gisteravond een SU-party gehad en heb uit de Salabration folder deze stempels uitgekozen...... Je hebt me dus al wat inspiratie op voorhand gegeven. Thanks.......
Groetjes,
José

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...