Pagina's

maandag 11 augustus 2014

Back to basic Part II


Ola,



Grappig (of moet ik zeggen 'wat erg'?) blijkbaar herkennen veel mensen zich in mijn vorige post. Ik kreeg er zelfs een paar persoonlijk mails en appjes (met een hoog slik-gehalte) over, waarvoor dank.


Vandaag dus gewoon nog een clean and simple kaartje. Het bevalt zo goed, dat ik er nog meer heb gemaakt. Joepie!






De kleurtjes die ik gebruikte zijn vier van de vijf nieuwe In Color 2014-2015 kleuren van Stampin' Up!


Eerlijk is eerlijk.....ik moest er even aan wennen in het begin, maar ik begin ze steeds mooier te vinden.





De hugs & kisses stempel is een stempel uit de spiksplinternieuwe hostess set Good Greetings welke ergens in de loop van het najaarseizoen beschikbaar zal komen. Wanneer precies is voor ons demo's ook nog de vraag. Ik vind het een geweldig mooi lettertype in elk geval.



Oh ja, a.s. woensdag 13 augustus geef ik een thema-avond met de Envelope-Punch-Board. Er is nog 1 plekje vrij voor wie zin heeft in een gezellig avondje knutselen. Kosten € 10 incl. koffie/thee/fris/lekkers en........ rapapaaaaaaa.......de ALLERNIEUWSTE najaarscatalogus van Stampin' Up!





8 opmerkingen:

Miranda V zei

Ik ben dol op leuke, eenvoudige kaartjes. Deze en je vorige kaart vind ik dan ook super leuk. Laat je niet gek maken he, gewoon lekker rommelen en maken wat jíj leuk vind!

Peet752 zei

Inderdaad. Gewoon doorgaan hoor. Ik kom toch wel kijken voor inspiratie hihihi

Joke de Wit zei

Prachtig kaartje margriet.Groetjes Joke

Sabine zei

Leuk kaartje, mooie kleuren, niks mis mee dus. En eenvoudig is prima, ik vind juist dat je op deze manier de andere kant van de spullen van SU laat zien, soms lijkt het namelijk best veel op elkaar. Dus je bent nu gewoon uniek! Liefs Sabine

Ingrid Reyners zei

super leuk Margriet, ik hou van deze stijl en de kleuren, ik heb er niet aan moeten wennen, was er meteen helemaal weg van.

Colien zei

Gaaf, hoor! Meer is niet altijd beter ;) En ik vind het knap dat je zulke mooie CAS kaartjes maakt, zien er tof uit en blijven voor mij altijd een reuze-uitdaging...
grtz Colien

Marianne Schut zei

OOOO, ook deze is weer helemaal geweldig Margriet, het kan er dan zo simpel uit zien maar juist bij dit soort "simpele" kaartjes is het de kunst om ze precies goed te laten zijn. Dit kaartje is weer een voorbeeld van eenvoudige perfectie! SUper! Liefs Marianne

José zei

Clean and Simple! Maar wel super mooi!!!!
Groetjes en gezellig weekend,
José

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...