Pagina's

zaterdag 9 augustus 2014

Back to basic

Weet je, het valt niet mee om nog origineel te zijn. Vruuuuuger, in de tijd dat er nog geen Wereld Wijd Web, Pinterest, Google Afbeeldingen, Facebook, Welke.nl, Instagram, Etsy etc. etc. was, was iets nogal gauw origineel. Simpelweg omdat onze creatieve wereld niet veel wijder was dan de plaatselijke hobbywinkel en als je geluk had een abonnementje op de Hobbyhandig.Tegenwoordig worden we overspoeld met de mooiste creaties van over de hele wereld. Ik kan werkelijk uuuuuren op Pinterest doorbrengen, me vergapend aan de leukste ideeën, de ene nog origineler dan de andere......Van de ene kant is dat een verrijking. In geval van gebrek aan inspiratie hoeven we maar een mapje, bordje, pinnetje, shopje, lookbookje of pagina aan te klikken en er gaat een wereld aan ideeën voor ons open.Van de andere beperkt mij dat ook heel erg in mijn eigen creativiteit........ Alles lijkt immers al bedacht of gemaakt, het is niet meer origineel, de dingen die ik zie zijn zoooooveel mooier dan hetgeen ikzelf in mijn gedachten had. Hoe kan ik dat inshemelsnaam ooit evenaren of zelfs overtreffen? En dan moet hetgeen dat ik maak eigenlijk ook nog Stampin' Up! proof zijn. Hoe hoog kun je de lat voor jezelf leggen?Op zo'n moment moet ik dan echt ff terug op aarde belanden. Niet langer nadenken, terug naar de basis, dicht bij mezelf en iets maken dat IK leuk vind. Geen rekening houdend met op handen zijnde workshops of nieuwe catalogussen.Vandaag had ik weer zo'n momentje. En zie hier het resultaat.Hoe simpel kan het zijn?
Wordt vervolgd.....
10 opmerkingen:

Ilse zei

Zo mooi !!!! simpel maar helemaal af .
Ik ben het ook helemaal ééns met je , ik zit ook uren op pinterest en mijn hoofd zit vol met ideetjes . Maar ze komen er niet uit zoals ik ze wil , ik ben ook niet meer snel tevreden met wat ik maak ." Back to basic" niet slecht !
Groetjes
Ilse

Clarle van der Lugt zei

Zo mooi gezegd en een prachtige kaart.SUPER.

Stempelacademie met Cindy zei

En meer moet dat niet zijn SU-per!!!

Ingrid Reyners zei

En zo is het maar net, gewoon je eigen ding! Super, ik hou van de eenvoud. De kleur rood wit!

Margot zei

Dit is gaaf! En helemaal af!!!

Joke de Wit zei

Ik begrijp je Margriet heb ook altijd het idee dat ik de kaart namaak,maar jouw kaart is heel mooi geworden.Groetjes Joke

Mariska zei

Heel simpel, maar wel de kaart die ik uit het rek zou pakken om te versturen!

Jacqueline DH zei

Mooi!

Peet752 zei

Het klopt inderdaad als een bus! Mijn voornemen is dan ook minder koekeloeren en meer zelf aan de gang ...

Anne-Marie zei

Erg herkenbaar ;) Geweldige kaart!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...