Pagina's

zaterdag 3 januari 2015

Pillow BoxesHaidiehaaaai,De afgelopen week was ik in de gelegenheid om eens flink te freubelen. En natuurlijk kon ik het niet laten om met mijn nieuwste aanwinsten uit de nieuwe lente/zomer catalogus en Sale-A-Bration (SAB) folder aan de slag te gaan. Deze catalogus en folder gaan a.s. dinsdag 6 januari pas officieel in, maar wij als demonstratrices konden hieruit al pre-orderen. (Eén van de voordeeltjes die je als demo hebt.)

 Nu had ik al een tijdje een volledig nieuw PB-tje in de kast liggen...... Nee, geen Persoonlijk Budget, Privé Bericht, Peta Byte, Persoons Bewijs en ook geen Praktijk Brochure, maar een Pillowbox Board van een ander merk dan Stampin' Up!

 

Dat ik graag eens wilde uitproberen.


Zo gezegd, zo gedaan.Ik gebruikte het nieuwe Best Day Ever Designer Series Papier uit de SAB-folder en ging aan de slag. 4 Pillow Boxen haalde ik uit één vel. En ik vulde ze uiteraard met iets leuks. De stempelsets die ik gebruikte komen óf uit de SAB-folder óf uit de nieuwe lente/zomer catalogus. De tekst you're the best met het bloemetje hierboven komt bijv. uit de Simply Wonderful Stamp Set uit de SAB-folder en is gratis te kiezen bij besteding van € 60.
De zonnetjes komen uit de Perpetual Birthday Calendar set uit de lente/zomer gids; een set met o.a. allerlei kleine achtergrond stempeltjes.


Voor wie het nog niet duidelijk is; wat  houdt die Sale-A-Bration actie nu precies in?Tijdens de SAB, die van 6 januari t/m 31 maart 2015 duurt, mag je voor iedere € 60 die je aan Stampin' Up! producten besteedt een GRATIS artikel uit de speciale Sale-A-Bration folder kiezen. Dit jaar maar liefst 11 GRATIS producten, waaronder prachtige stempelsets, designer papier, lint, knoopjes en ook diverse blendabiltities. Het jaar kan wat Stampin' Up! betreft in ieder geval niet mooier beginnen.

 

6 januari gaat de SAB-folder en lente/zomer catalogus online en kun je die op dit blog bewonderen. 8 januari doe ik mijn eerste bestelling de deur uit. Mocht je al een bestellijstje hebben (als je de papieren folder en gids al in je bezit hebt), geef hem dan gerust alvast door. Natuurlijk doe ik bij elke bestelling weer een aardigheidje. Misschien wordt jij dan wel de gelukkige bezitter van één van bovenstaande enige echte Bij Margriet Pillowboxen met inhoud.....(Nee, no worries, geen pillen). (-;


5 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal leuk zijn ze zo geworden !
grtjs,martina
x

Miranda V zei

Wat een gezellige doosjes!

Mariken zei

Wat heb je hard gewerkt zeg...en zo leuk allemaal!
Gezellige zondag!

Colien zei

Leuke doosjes, zien er mooi uit!
grtz.Colien

Ellen zei

Enig zijn deze doosjes! De leuke labeltjes maken ze af.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...