Pagina's

vrijdag 16 januari 2015

Hallo Jumbo!
Gisteren werd mijn zoon 16.***denk hier foto van jarige puber(ende) zoon***
En vanavond gaat dat groots gevierd worden. 
Dus toog ik naar de supermarkt voor de nodige boodschappen. Waar de kids het vroeger werkelijk helemaal niks, niente, nada, noppes interesseerde waar ik mijn boodschappen deed (zolang de kast maar vol lag met snoep, koek, chips en frisdrank vonden ze alles prima), moet ik tegenwoordig verantwoording afleggen waar ik naartoe ga. Dochterlief heeft namelijk een baantje bij de Albert Heijn en zoonlief bij de Jumbo...... Dochter wil dat ik haar bonuskaart sponsor. Zoon is er van overtuigd dat bij de Jumbo álles beter en goedkoper is.......(hetgeen nogal eens discussie oplevert, maar dat terzijde).
Maar goed, lang verhaal kort. De AH van mijn dochter heeft mijn voorkeur, omdat ze daar veel klantvriendelijker zijn dan de Jumbo van mijn zoon, maar zoon was jarig, dus ik koos voor de Jumbo. 
Gelukkig was de drank al in huis en hoefde ik mijn kar alleen vol te laaien met taart, stokbrood, salades, bitterballen, chips en nog meer producten met een hoog hiep-hiep-hoera-gehalte, waarna ik naar de kassa's snelde en voor de kassa met de minst onvriendelijke kassa juffouw koos. (De onvriendelijkste had geen rij, maar ik vertik het uit principe om bij haar af te rekenen.)Spullen uit de kar, op de band........
piep.....piep......piep.......piep.......
Vraagt de oplettende kassa juffrouw.........'bent u soms jarig mevrouw?' 
Ik denk 'goed zo heel alert en klantvriendelijk' en antwoord 'nee ik niet, maar mijn zoon wel. Die werkt hier trouwens.'
Geen reactie......
piep.....piep......piep......piep.....
'Nou ja' dacht ik 'zie je wel, ik beeld het me niet in, ze zijn hier altijd chagrijnig, de volgende keer ga ik weer naar de AH.....'
'Heeft u lege flessen ingeleverd? Bent u met de auto? Wilt u koopzegels? Spaart u mee voor de foto-albumactie? Dat is dan € 60,50 mevrouw'.
Ik reken af en ondertussen komt er iemand van de servicebalie langs, geeft de kassajuffrouw nonchalant een bosje tulpen, waarna de kassa juffrouw me een hand en de tulpen geeft en zegt 'gefeliciteerd met uw zoon mevrouw, deze zijn voor u. Een fijne dag.'
{verbijsterende blik}

You made my day Jumbo. Dank je wel! Ik heb mijn mening herzien.
Moraal van het verhaal? Oordeel niet te snel.
Fijn weekend.
16 opmerkingen:

Miranda V zei

Wat een fijn verhaal! Nog van harte met je puberzoon! Super leuke kaart ook. Fijn weekend!

Je@net zei

Geweldig, wat een heerlijk verhaal. Zie het helemaal voor me :o)
Gefeliciteerd met je zoon en wat een leuke kaart heb je voor hem gemaakt!

Sabine zei

Gefeliciteerd met je zoon. Het is mij wel eens overkomen omdat ik met de scootmobiel altijd moet afrekenen bij de service balie en dat duurt langer. Liefs sabine
ps. schattig kaartje trouwens

Ellen zei

Mooi verhaal! Gefeliciteerd met je jarige zoon. Toffe kaart!

Sandra zei

Gefeliciteerd!
Wat een leuk verhaal.

Joke de Wit zei

Mooi gemaakt Margriet.Heb het zelfe mee gemaakt bij de jumbo toen wij 40 jaar getrouwd waren de kassa juffrouw kwam achter haar kassa vandaan pakte een bos rozen en feliciteerde me hartelijk,mijn dag kon niet meer stuk.Gefeliciteerd met je zoon.Groetjes Joke

kaneeltje zei

Haha, waar is de tijd gebleven waar ze nog spontaan voor de camera gingen staan.........mijn dochter wordt in maart 16 en wil haast alleen maar selfies maken of duikt meestal weg als ze er erg in heeft . Nog van harte gefeliciteerd met je zoon en een hele gezellige avond vanavond toegewenst !

Marlieke zei

Geweldig verhaal weer! En natuurlijk nog proficiat met je zoon!
En ik herken het supermarkt dilemma voor een deel. Deed voorheen altijd mijn boodschappen bij ah maar sinds we verhuisd zijn heeft de jumbo mijn voorkeur. Ach...ieder zo zijn eigen ding he. Lekker vrolijke kaart heb je gemaakt.

Helen zei

Wat een geweldig verhaal, nog van harte gefeliciteerd, hier gister een jarige puberdochter en ook mijn boodschappen waren van de jumbo. Maar die bij ons zijn allemaal even vriendelijk ☺. Helaas voor mij geen tulpen, maar die had ik vorige week al gekregen, omdat de rij te lang was 😉. Fijn weekend

Clarle van der Lugt zei

Ha,ha geweldig verhaal en gefeliciteerd met je grote zoon.xx

Cornelie zei

Hihi, erg leuk je verhaal, enne, hebben we niet allemaal wel eens een "piep" dag?
Leuke kaart, en tuurlijk van harte nog!

Monique zei

Gefeliciteerd met je zoon, ik heb beeld......hier ligt zo'n puberende 16 jarige op de bank.
Heerlijk toch weer, zo'n jumbo mevrouw die je dag weer helemaal leuk maakt. SUper kaartje!

Monique zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

Gefeliciteerd nog met de verjaardag van je zoon! Weer zo'n leuke blog geschreven...

Ellen zei

Nog proficiat met je zoon!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Deze had ik gemist! Een late van harte met je zoon! Leuk verhaal ook!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...