Pagina's

donderdag 11 juni 2015

In de Bijenkorf


Haidiehai,Daar ben ik weer. Later dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken.Wat gebeurde er deze week in mijn Bijenkorf?Amsterdam was super! Een kei leuk apartementje met een prachtig uitzicht. Moet je dat wolkendek zien.
RTL Late Night bijwonen was leuk, het eten ook lekker, de nieuwste cd van Niels Geusbroek geweldig. Dat liedje vergeten we nooit meer, omdat het tijdens het diner veelvuldig werd gerepeteerd. Humberto vond het gezellig dat we er waren en wilde graag met ons op de foto....Of was het andersom? 
Voor het 3e jaar op rij hadden we prachtig weer, dus veel op terras gezeten, mensen gekeken, foto's gemaakt -en geposeerd- en geshopt op de Albert Cuyp markt, daar was ik nog nooit geweest.  

Na terugkomst weer meteen hard aan het werk voor mijn persoonlijke Dolle Dwaze Dag uitverkoop. Het weer zat mee, dus alles kon lekker buiten. Veel verkocht, maar ook nog veel over. Binnenkort zet ik het hetgeen ik over heb online, hier op de opruimingspagina van mijn website. Dus hou het in de gaten, zou ik zeggen.  
Enkele tafels met stempelsets, er was nog veel meer

En dan hello-hello....... de voorbereidingen voor de swaps voor mijn reis naar Madeira. Héél véél werk weer, maar wat zijn ze leuk geworden (al zeg ik het zelf). Ruim op tijd af dit keer, mede dankzij de hulp van een lieve klant. Volgende week zal ik ze laten zien. (Ik bedoel de swaps uiteraard, niet de lieve klant.)
Inmiddels heb ik al een paar workshops mogen geven met producten uit de nieuwe catalogus. Wat zijn er toch weer mooie stempelsets met bijpassende dies uitgekomen. Hoe verzinnen ze het toch elke keer weer.Om iedereen de gelegenheid te geven te werken met deze nieuwe spullen geef ik op zaterdag 27 juni 2015 van 13.30 tot 15.30 uur een workshop bij mij thuis in Veldhoven. We gaan 3 kaarten maken met producten uit de nieuwe gids: clean & simple in vrolijke heldere kleuren. Tevens is er volop gelegenheid om vragen te stellen en ideeën op te doen. De kosten voor deze gezellige middag zijn € 10,- p.p. en dat is incl. koffie/thee en iets lekkers. Er is plek voor 7 personen, dus geef je snel op, want vol = vol. (Sorry, de workshop is niet bedoeld voor demonstratrices.)
En oh jee.........Een bijennest in mijn hobbyruimte.......

  Dat wil zeggen, druk bezig met de voorbereidingen van mijn teamtreffen van a.s. zaterdag. Jij kunt de volgende keer ook van de partij zijn als je mijn Bijenkorf komt versterken. Naast het aantrekkelijke starterspakket heeft Stampin' Up! deze maand een extra leuke actie en mag je maar liefst 2 stempelsets uit de nieuwe catalogus GRATIS uitkiezen. Denk je er al langer aan, maar twijfelde je nog, dan is het nu hét moment om in te vliegen. Je mag me altijd vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie. Tot zover mijn week in vogelbijenvlucht.To BEE continued.... (-:
 


5 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een gezellig blogbericht :-)
Leuke dingen allemaal, die bijtjes zijn schattig!
Veel plezier met je teambijeenkomst!
Groetjes
Jantine

kaneeltje zei

En ik denken dat je aan het demonstreren was in de Bijenkorf....tja net hoe je het leest. En natuurlijk wilde Umberto met jullie op de foto en niet andersom ! Ben benieuwd wat je met al die 'hello's ' gaat doen, maar jou 'kennende' is het vast erg leuk ! Fijn dat je hulp kreeg !

Colien zei

Leuk om bij Late Night langs te gaan en daar te dineren. Ook tof dat Humberto op de foto wilde. Helaas komt het hier telkens net niet uit om weer eens een workshop te komen volgen, beetje volle agenda hier.... Maar wie weet komt het er nog es van om een ritje naar Veldhoven te doen :)
grtz.Colien

Marlies zei

Leuk dat jullie een gezellig uitje hebben gehad en dat Umberto met jullie op de foto ging. Zo te zien ben je jezelf weer heel wat werk op de hals aan het halen.... Lieve groetjes, Marlies

Helen zei

Ik heb weer genoten van je verslag; mooie foto tegen de brug aan :-)
Ik zie je de 27e, dan kom ik ook met die mooie nieuwe spulletjes spelen
groetjes Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...