Pagina's

donderdag 25 juni 2015

Waar te beginnen en teamdag Bij Margriet Deel I


Hallo lieve mensen,Tot mijn schrik is het al weer bijna 2 weken geleden dat ik voor het laatst heb geblogd. En er is juist zooooo veeeeel om over te bloggen. Degene die me op Facebook volgen (privé en/of creatief) hebben een heel groot al wel mee gekregen, maar Bloggen is er helaas niet van gekomen. Mijn teamdag en indrukwekkende Incentive Trip met Stampin' Up! naar Madeira, met daarbij een privé tussenstop in Lissabon......Ik weet gewoonweg niet waar ik moet beginnen -het kost stiekem enorm veel tijd- en daarom stel ik het maar uit en stel ik het maar uit en wordt het ook steeds lastiger. Zojuist heb ik besloten de foto's, mijn verhalen en creaties maar te laten komen zoals ze in me opkomen. Al dan niet in chronologisch volgorde. Want als ik er nog langer over ga nadenken, dan ben ik een probleem aan het creëren dat er überhaupt niet eens was. Ik ga er vanuit dat het jullie niks uitmaakt wat, wanneer, waar en met wie plaatsvond, toch?Dusssssss, ik ga maar gewoon ergens beginnen.
Op zaterdag 13 juni had ik een teammeeting voor mijn '1e lijn demonstratrices' ter ere van mijn verjaardag. D.w.z. voor de demonstratrices die rechtstreeks onder mij bij Stampin' Up! zijn ingestapt. Inmiddels zijn dat er maar liefst 19 in totaal vanuit Zuid-Limburg tot aan Friesland toe, waarvan de meeste helemaal naar Veldhoven wilde komen voor een gezellig samenzijn, koffie, BIJzondere taart, een make-and-take en barbeque.
Natuurlijk had ik de tafels gezellig en geheel in de sfeer van Bij Margriet -met de nadruk op BIJ- gedekt.Voor iedereen was daar ook een klein foto-standaardje.

Vraag me niet waar ik ze vandaan heb, want ik liet ze namelijk speciaal uit China overvliegen en tot mijn verbazing kwamen ze nog aan ook. 
Ik decoreerde ze met één van de nieuwere stempelsets "I Think You're Great" en de nieuwe kleur Cucumber Crush. Een kleur die ik eerder echt miste in de Stampin' Up! collectie en perfect bij de Brights past. Als ik er een Nederlandse naam voor zou moeten verzinnen, dan zou ik hem Gras Groen willen noemen, dan weet je wel wat ik bedoel.
Onder het bijtje een nummertje voor de loterij later op de dag, maar dat was nog even een verrassing. Degene die eigenlijk de hoofdprijs had gewonnen, was vast niet gaan verzitten als ze dat van te voren had geweten. (-;Bij gebrek aan Margrietjes in 3 verschillende tuincentra, kocht ik maar wat andere plantjes (ik ben de naam even kwijt) als tafeldecoratie. Minstens net zo mooi en nog winterhard ook. Veel beter eigenlijk.
De plantjes zette ik in grote papieren lunchbags, waarvan ik er 50 voor 1 dollar kocht tijdens mijn bezoek aan Florida in januari van dit jaar. 

De geel met wit geblokte onderleggers waren van een papieren tafelloper die ik met Pasen al bij de Albert Heijn kocht en welke ik in stukken knipte.  'Altijd handig zo'n 'bijtjes' gele loper, die komt wel een keer van pas' dacht ik toen. 
Ja, in mijn hoofd ben ik het hele jaar door al bezig met dit soort gelegenheden en ik zie het als een sport om van niks/weinig iets te maken. 
En aangezien mijn motto de laatste tijd "do more of what makes you happy" is, wilde ik dit gevoel graag met mijn teamgenoten delen. Het kleine boterhamzakje met benodigdheden voor de make-and-take bestempelde ik met de tekststempel uit de Hello Life set. 

Al met al een gezellige binnenkomst dacht ik zo. 
Nou, tot zover mijn eerste verslagje van de teammeeting, de rest volgt een andere keer (of in meer keren). Ik ga nu nog even van de mooie zomeravond genieten.Dank je wel voor je bezoekje en ik hoop dat je het toch al wel de moeite van het langs komen waard vond.6 opmerkingen:

Anita zei

Zeker weten!!!! Het is ALTIJD de moeite waard om bij je langs te komen.
En wat een gezelligheid allemaal!!!
Ben blij dat je dit ook op je blog wilt delen, want ja facebooken is voor mij verleden tijd......
Ben erg benieuwd naar het vervolg!!

Cornelie zei

BIJ jou langskomen is altijd wel gezellig hoor. Zeer BIJzonder je bijtjes uit China??!! hihi
Ziet er SUper gezellig uit allemaal. En die grasgroene kleur, eens! Staat op m'n verlanglijstje.
Geniet van het buiten!

Maria V zei

Altijd feest BIJ jou. Verhalen, foto's, aankleding van workshops, etc., etc. Snap best dat bloggen even niet uitkomt. Je bent een 'bij', maar eigenlijk ook een 'duizendpoot'. Nu even genieten!

Marianne Schut zei

Heerlijk Margriet, ik heb genoten van je eerste verslag en kan niet wachten tot deel 2 online komt! Zo BIJzonder zoals jij er altijd een feestje van weet te maken, ik had natuurlijk al verslag van Sam gehad maar erg leuk om nu ook nog alles in het echt te zien voorbij komen op je blog! Super! Liefs Marianne

Colien zei

Ja, een echte Bij-Margriet voorbereiding: tot in de puntjes verzorgd! Ziet er gezellig uit!
grtz.Colien

Annes Art zei

Ja was het zeker Margriet, ik vind het altijd hartstikke leuk om jou creatieve uitspattingen te lezen /zien! Ik wacht op het vervolg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...